Η αγγελία μητέρας που ζητά δασκάλα για την κόρη της και έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων!



aggelies234234532233

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει μία αγγελία μητέρας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία ζητά δασκάλα “για να διαβάζει την κόρη της” που είναι μαθήτρια της Β’ δημοτικού.

Πέραν της ασάφειας που χαρακτηρίζει την αγγελία στο τι εννοεί σε πολλά σημεία, η αγγελία προκάλεσε αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών του Διαδικτύου, καθώς η αμοιβή που δίνεται είναι 10€ για έξι ώρες την εβδομάδα. Δηλαδή 1,67€ την ώρα ή 40 € τον μήνα!

Μεγάλες απαιτήσεις και… εξωφρενικά χαμηλή αμοιβή!

Βέβαια, πόσες και πόσες δουλειές δεν προσλαμβάνουν part time (που μόνο part time δεν είναι) και δίνουν 300-350 ευρώ το μήνα;

Δυστυχώς η αγγελία αυτή δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα…

Το ζήτημα εδώ είναι το πως θα πρέπει να αντιδράσει κανείς. Να γελάσει, να κλάψει η να εξοργιστεί…

65qerqergqerg

Πηγή: alfavita.gr

11 σχόλια στο άρθρο “Η αγγελία μητέρας που ζητά δασκάλα για την κόρη της και έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων!

  1. Πολλές απαιτήσεις έχει η “κυρία”!!! Διαβάζοντας την παραπάνω αγγελία μόνο οργή μπορείς να νιώσει κανείς!!!
    Αν δεν έχεις λεφτά κυρία μου, μην προσλαμβάνεις δασκάλα για την κόρη σου, γιατί πολύ απλά καμιά δασκάλα και κανένας δάσκαλος δεν θα δεχτεί να δουλέψει για να πάρει τα ψίχουλα που θα του δώσεις!!!

    1. Μπαααα, το πιθανότερο είναι η γυναίκα αυτή μαζί με τον άντρα της να είναι δημόσιοι υπάλληλοι και να τσαλακωνουν 2.000-3.000 χιλιάρικα το λιγότερο… Έτσι γίνεται συνήθως!

  2. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ Η ΖΩΗ….ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ..ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!!!!

  3. Προς Ανώνυμο 26/09/2016 στις 17:13

    Ξέρεις πολλά φροντιστήρια που κάνουν μαθήματα σε μαθητές δημοτικού?
    Μίλησε μας γι αυτό..

  4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΕΙ!!ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ , ΑΛΛΑ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ….ΥΠΑΡΧΟΥΝ….ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ!!!!

    1. Από ποιο φροντιστήριο είσαι; Για να μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας! Το φαινόμενο αυτό, απλά παρουσιάζει την υποτίμηση προς τους εκπαιδευτικούς και “πατάει” στο γεγονός ότι σήμερα η ανεργία καλπάζει και ότι οι εκπαιδευτικοί είναι πολυάριθμοι!

  5. Η γυναίκα τόσα διαθέτει…δεν έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό κανενός…φαινεται πως δεν ξέρετε τι θα πει φτώχεια…αμεσως εσείς οι κριτές να την καταδικασετε…βουτηξτε την επόμενη φορά την γλωσσίτσα σας στο μυαλουδακι πριν γράψετε την οποία μα@@@ σας κατεβει…ανεγκέφαλοι.

    1. Πολύ αμφιβάλλω αν τόσα διαθέτει…εκείνο που ενοχλεί περισσοτερο ειναι το υφακι…θελει 6ωρο, θελει φυλλαδιο (που φυσικα θα επιμελειται ο δασκαλος), θελει να ειναι απο πανω…ε οχι, με 1,67 την ωρα. να της κανει μαθηματα μονη της….ούτε ενας καφες το 2ωρο.. Και αν δεν εχει λεφτα, δεν ειναι αναγκη να κανει μαθηματα σε παιδι Β Δημοτικου…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.