Κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική δουλειά του δικού μας Dj Za με τίτλο «Ζαλίζομαι»



jtrxkrxjik6rxu5x5u4y53z4yzaazazy4

Κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό από την Spicy η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Dj Za με τίτλο ‘’Ζαλίζομαι’’.

Ο γνωστός dj που με την μουσική του φροντίζει να ξεσηκώνει τον κόσμο, συνεργάστηκε με τους Patro και Άκη Δείξιμο φτάνοντας σε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα όπως μπορείτε να ακούσετε:

Το KOZANILIFE.GR επικοινώνησε με τον Λευτέρη Ζαριφέ λίγο μετά την κυκλοφορία του κομματιού.

– Καλησπέρα Λευτέρη και συγχαρητήρια για την νέα σου δουλειά. Κυκλοφορεί εδώ και περίπου ένα μήνα το κομμάτι. Ποια είναι η αντίδραση του κόσμου όταν το ακούει; Τι μηνύματα εισπράττεις;
Καλησπέρα σας και σας ευχαριστώ πολύ. Καταρχάς να πω πως είμαστε και εμείς οι ίδιοι ικανοποιημένοι από τη δουλεία. Το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από το αναμενόμενο. Ο κόσμος το τραγουδάει και το διασκεδάζει με την ψυχή του. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος όταν το βλέπω αυτό.

– Ποια είναι τα άμεσα σχέδια σου;
Νομίζω πως αξίζει να πούμε για πρώτη φορά μια ιδέα που σκεφτόμαστε να υλοποιήσουμε. Αναφέρομαι στο ότι ετοιμαζόμαστε πολύ σύντομα ώστε το κομμάτι να παίζεται ζωντανά στο χώρο που βρισκόμαστε! Θα είναι μια live εμφάνιση που θα απογειώσει το τραγούδι. Εννοείται πως θα υπάρξει και συνέχεια. Είναι κάτι που δουλεύουμε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κομματιού. Απλά μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα μου στο facebook (κλικ εδώ) ώστε να μάθετε πρώτοι τα νέα!

Καραδημούλας Σάκης για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.