Εξιχνιάστηκαν τρεις ακόμη περιπτώσεις κλοπών στην Πτολεμαΐδα



astinomia_vradi_farosΣχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προανάκρισης του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας σχετικά με τη δράση 43χρονου ημεδαπού, που είχε συλληφθεί την 20-07-2016 για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών καθώς και δύο ημεδαπών σε βάρος των οποίων είχε σχηματισθεί δικογραφία για παρόμοια αδικήματα, εξιχνιάστηκαν ακόμη τρεις περιπτώσεις κλοπών στην Πτολεμαΐδα και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος των προαναφερομένων για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων στις 15 και 16-07-2016 οι ανωτέρω εισήλθαν σε τρεις ακόμα οικίες, τόσο στην πόλη όσο και σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, απ’ όπου συνολικά αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 30.200 € και διάφορα κοσμήματα χρηματικής αξίας 13.000 €.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο ύπαρξης συνεργών των ανωτέρω.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.