2ο Latin Festival στα πλαίσια της έκθεσης Egnatia Expo 2016



egnatias_expo_16Μεγάλη η κινητικότητα στις ετοιμασίες της φετινής νέας μεγάλης έκθεσης της Δυτικής Μακεδονίας. Η “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2016 – 8η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, έχει ήδη αυξημένη πληρότητα εκθετών, και με τις καινοτομίες που εγκαθιστά, κάνει ορατή την εδραίωσή της εντός του περιφερειακού εκθεσιακού χάρτη, αλλά και έξω από αυτόν.

Πολύς λόγος γίνεται για τις παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες αναμένεται να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Μετά την ανακοίνωση για τη μεγάλη συναυλία του Κώστα Μακεδόνα, σειρά έχει το 2ο LATIN FESTIVAL ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ !

Κατόπιν της πολύ μεγάλης επιτυχίας που σημείωσε το περσινό 1ο LATIN FESTIVAL, καθίσταται αυτονόητο, πως η διοργάνωση αυτή θα γίνει θεσμός! Οι επισκέπτες της έκθεσης, κατέκλυσαν κυριολεκτικά το «Αμφιθέατρο» θαυμάζοντας τις πολύ υψηλού επιπέδου ομάδες χορού που συμμετείχαν.

Φέτος σειρά έχει το 2ο LATIN FESTIVAL. Με ακόμα περισσότερη οργάνωση, περισσότερες συμμετοχές, και φυσικά περισσότερες συμμετοχές. 5 αναγνωρισμένες σχολές χορού από όλη τη Δυτική Μακεδονία θα δώσει χρώμα και κίνηση κατά τη διάρκεια της Έκθεσης.

Το 2ο LATIN FESTIVAL ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 10.00 , στο Αμφιθέατρο του Ξενοδοχείου Παντελίδης, πλησίον του εκθεσιακού χώρου. Θα συμμετέχουν:

1. BOLERISTAS ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 12 – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
2. ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ TOP GYM
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ 21- ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
3. DANCE WAY
ΠΑΥΛΙΔΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ 17 – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
4. ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
5. MUEVE LATINO
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 58 – ΓΡΕΒΕΝΑ

Οι διοργανωτές καλούν το κοινό να παρακολουθήσει τη μεγάλη εκδήλωση, και να αγκαλιάσει την πρωτόγνωρη διοργάνωση. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες για το 2ο LATIN FESTIVAL ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν από την κ. Δέσποινα Θεοδωρίδου, Ταμία του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας (Τηλ. 6974-802110)

Πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος φορέας ή επιχείρηση, από τον κ. Μποτονάκη Σοφοκλή (Τηλ. 6909-909500) & στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630-27265,  9:30πμ-1:30μμ), αλλά και στο site της έκθεσης, στη διεύθυνση http://www.egnatiaexpo.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.