6 χρόνια Let’s Do It Greece στην Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου



rztaharuytuartyuratrutsy

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά η Τοπική Κοινότητα Αγίου Δημητρίου Ελλησπόντου Κοζάνης σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης, τον Μορφωτικό Σύλλογο Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου, το Σωματείο Αγίου Ιωάννη Βαζελών, τον Σύλλογο Ανέργων & Ανάπτυξης Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου,το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου,το Σωματείο Αυτοκινητιστών Αγίου Δημητρίου, την Α.Ε. Ελπίδες Ελλησπόντου, τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος Δήμου Κοζάνης και τους κατοίκους του χωριού συμμετείχε στην Πανελλήνια Εθελοντική Περιβαλλοντική Δράση Let’s do it Greece.

Συμμετέχοντας και φέτος στην διεθνή καμπάνια εθελοντισμού “Καθαρίζουμε τον πλανήτη σε μία ημέρα”, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Πεχλιβανίδης Θεοχάρης κάλεσε τους παραπάνω Φορείς και τους κατοίκους της Κοινότητας και με την συμμετοχή πολλών παιδιών πραγματοποίησε καθαρισμούς διαφόρων χώρων και δρόμων του χωριού, περνώντας έτσι το μήνυμα της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και του εθελοντισμού.

Στο τέλος της Δράσης αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες απευθυνόμενος στους μικρούς συνεργάτες του, μίλησε για τον εθελοντισμό και την προστασία του περιβάλλοντος με σύνθημα:

“Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ”

ΤΟΠΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ  ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.