Ανακοίνωση της Ένωσης Γιατρών Νοσοκομείων για το πρόβλημα στην Παθολογική του Μαμάτσειου – Τι λέει ο Δήμαρχος Κοζάνης για το θέμα



mamatsio_koz

Ε.Ι.Ν.ΔΥ.Μ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ

Η διαχρονική ανικανότητα, αδιαφορία και αναλγησία των κυβερνώντων, όπως εκφράσθηκαν και εκφράζονται από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές του υπουργείου υγείας, οδήγησαν στην πλήρη κατάρρευση των δημόσιων δομών υγείας’

Τα καταστροφικά αποτελέσματα των πολιτικών αυτών, ενισχύονται από την πάγια και δίκαια θέση των συναδέλφων γενικών γιατρών να αρνούνται την νομαδοποίηση τους για την κάλυψη πάγιων, πλέον, στελεχιακών αναγκών των νοσοκομείων της Π.Ε. Κοζάνης.

Η ΕΙΝΔΥΜ, κάνει έκκληση στην ευαισθησία και το φιλότιμο, τόσο των συναδέλφων  Γενικών γιατρών, όσο και των ιδιωτών γιατρών της Π.Ε Κοζάνης να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Τμήμα Επειγόντων του Γ.Ν. Κοζάνης, έτσι ώστε να μην οδηγηθούμε στην αναστολή λειτουργίας νευραλγικών τμημάτων Γ.Ν. Κοζάνης «Μαμάτσειο»  αυτές τις εορταστικές ημέρες.

Δυστυχώς, το Κράτος δηλώνει απών από τις ανάγκες της κοινωνίας και είμαστε εμείς οι πολίτες αυτοί που θα πρέπει να καλύψουμε αυτή την απουσία.

Σε χθεσινοβραδινή δήλωσή του ο Δήμαρχος Κοζάνης τόνισε:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.