Ανακοίνωση του Βουλευτή Μ. Δημητριάδη για το κυβερνητικό έργο



dimitriadis_mimis1Το κυβερνητικό έργο δεν αποσύρεται!

Το νομοσχέδιο  που καταθέσαμε και αναφέρεται ως παράλληλο πρόγραμμα , δεν αποσύρθηκε  αλλά η συζήτηση και ψήφισή του μεταφέρθηκε για το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη.

Η σφοδρή επιθυμία μας για την γρήγορη ολοκλήρωση του, προσέκρουσε σε διαδικαστικές και τεχνικές παραμέτρους που προκρίνουν την επιλογή για την ολοκλήρρωση του μετά τις γιορτές αλλά και τηνκαλύτερη προετοιμασόια και διεύρυνση του.

Όμως το αποκαλούμενο παράλληλο πρόγραμμα της Κυβέρνησης δεν είναι μόνο αυτό το ένα νομοσχέδιο.Είναι  μια σειρά διατάξεων και ν/σ ,σε μία διαρκή νομοθετική διαδικασία  παρακολούθησης του Κυβερνητικού προγράμματος.

Όπως είναι οι ρυθμίσεις και διατάξεις που ήδη έχουν ψηφιστεί μετά από επίπονες διαπραγματεύεσεις. Όπως το ανθρωπιστικό πρόγραμμα, η προστασία της πρώτης κατοικίας, η διατήρηση των 100 δόσεων, το 1,2 δις  στους αγρότες ,η επιτυχής ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Για το  επόμενο διάστημα θα είναι, η επικείμενη αναδιάρθρωση του χρέους, η λύση στο ασφαλιστικό,η καταπολέμηση της διαφθοράς, το νέο φορολογικό σύστημα,η υγεία ,η παιδεία.

Όλα εκείνα  που η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει στο προεκλογικό της πρόγραμμα και στις προγραμματικές της δηλώσεις στη Βουλή.

Το πολιτικό μας πρόγραμμα είναι ενεργό , μαχόμαστε για την υλοποίηση του και παρά τις όποιες αντιξοότητες επιμένουμε.

Με την υποστήριξη όλων εκείνων των κοινωνικών δυνάμεων  που πλήτωνται από την κρίση θα τα καταφέρουμε.

Η ελπίδα κατοικεί μαζί μας.

ΜΙΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ανακοίνωση του Βουλευτή Μ. Δημητριάδη για το κυβερνητικό έργο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.