Κάλεσμα σε εικαστικούς καλλιτέχνες της Κοζάνης για συμμετοχή στο «ευχεΤΟΝ» του τμήματος γραφικών τεχνών του Δήμου



htrahtharstsrth

Το Τμήμα Γραφικών Τεχνών του Εικαστικού Εργαστηρίου του Ο.Α.Π.Ν. στα πλαίσια της δημιουργίας του «εικαστικού φαρμάκου» «ευχεΤΟΝ» προσκαλεί εικαστικούς καλλιτέχνες από το Νομό Κοζάνης, ώστε να συμμετέχουν με έργα τους στο περιεχόμενο των ευχών.

Το «ευχεΤΟΝ» των 1000mg είναι ένα φαρμακευτικού τύπου σκεύασμα με κύρια συστατική ουσία τα συναισθήματα τα οποία θα δράσουν στις καρδιές μας.

Τα έργα των εικαστικών θα εκτυπωθούν στην εσωτερική πλευρά της συσκευασίας του «φαρμάκου» σε ειδικές διαστάσεις, ενώ τα αυθεντικά έργα θα εκτεθούν στην εικαστική έκθεση του Ιουνίου 2016 μαζί με τα τελικά έργα των φοιτητών του τμήματος.

Το «ευχεΤΟΝ» θα διανεμηθεί από ορισμένα Φαρμακεία του νομού Κοζάνης και τα έσοδα θα διατεθούν σε κοινωφελείς σκοπούς από τον ΟΑΠΝ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο καθηγητή του Τμήματος Γραφικών Τεχνών κο Κ. Παπαδόπουλο στο email:kikospapadopoulos@gmail.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.