Βίντεο: Ολοκληρώθηκε το έργο διαπλάτυνσης της Εθνικής Οδού Κοζάνης – Σερβίων



11sedrthyretut

Παραδόθηκε την Τρίτη στην κυκλοφορία το τρίτο τμήμα (Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας από διασταύρωση με δημοτική οδό Κρανιδίων έως διασταύρωση με δημοτική οδό προς Αυλές-Ρύμνιο) του έργου διαπλάτυνσης και βελτίωσης της επαρχιακής οδού Κοζάνης Σερβίων, με το οποίο ολοκληρώθηκε συνολικά η β’ φάση του έργου.

Στο σημείο βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας και τον ανάδοχο και τόνισε ότι η παράδοση του έργου “είναι το ελάχιστο μπροστά στο μείζον. Ζητώ τη συνέργεια των πολιτών και την κατανόηση για να προχωρήσουμε μαζί σε ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο. Ο δρόμος δημιουργεί προϋποθέσεις ασφαλούς πρόσβασης, αλλά πρέπει να υπάρχει παράλληλα και η καλή οδική συμπεριφορά. Στόχος μας να δημιουργήσουμε  δρόμους ανάπτυξης, ασφάλειας και προοπτικής”.

djtdtjtyttjdet

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Πλακεντάς ανέφερε πως πρόκειται για ένα έργο που ξεκίνησε καιρό πριν και “είχαμε βάλει ως στοίχημα”, ενώ ευχαρίστησε τους εμπλεκόμενους, τον προκάτοχό του Γιάννη Σόκουτη, αλλά και τους κατοίκους της περιοχής “που με καρτερικότητα ανέχθηκαν το μεγάλο φόρτο της κίνησης”. “Πρόκειται για ένα δρόμο με τεράστια ασφάλεια και προϋποθέσεις για την ασφαλή όδευση” τόνισε ο κ. Πλακεντάς.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε στα 3.985.000 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από το Ε.Π. Δυτικής Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013, το Ε.Τ.Π.Α. και εθνικούς πόρους.

Δείτε το βίντεο του Live-Avles.tv:

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βίντεο: Ολοκληρώθηκε το έργο διαπλάτυνσης της Εθνικής Οδού Κοζάνης – Σερβίων

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.