Αποπερατώνεται το Κέντρο Αντισφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας



perifereia_logoΥπεγράφη τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015, η  σύμβαση για την αποπεράτωση του Κέντρου Αντισφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας-το οποίο βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα- μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της αναδόχου εταιρίας.

Το έργο ύψους 312.302,03 χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕ 205 (ΕΠΑΔΥΜ) και από κονδύλια του Ειδικού Τέλους Ανάπτυξης (2012-2016) με δικαιούχο την Π.Ε Κοζάνης.  Η προθεσμία περάτωσης του έργου είναι οχτώ μήνες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Μέχρι σήμερα στο χώρο του οικοπέδου έχουν ολοκληρωθεί το κτίριο εξυπηρέτησης και το κλειστό γήπεδο σαν ανεξάρτητα τμήματα.

Στα οκτώ συνολικά γήπεδα έχουν κατασκευαστεί η υποδομή των αγωνιστικών χώρων, το περιμετρικό σύστημα απορροής των όμβριων υδάτων (χωρίς τις απαιτούμενες σχάρες), η δια μόρφωση των δύο επιπέδων με τα απαιτούμενα τοιχία, οι διάδρομοι προσέγγισης και η υποδομή του φωτισμού των γηπέδων (υπόγειες καλωδιώσεις και δομικό μέρος των φρεατίων).

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες που έχουν σχέση με την υπόβαση γηπέδων-ασφαλτόστρωση γηπέδων, τις σχάρες περιμετρικών καναλιών απορροής όμβριων-σενάζ, την περίφραξη γηπέδων, την κατασκευή οδού πρόσβασης οχημάτων στο χώρο των γηπέδων και τον ηλεκτροφωτισμό των γηπέδων.  Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Π.Ε Κοζάνης ενισχύει και στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό, δημιουργώντας αθλητικές υποδομές, ενισχύοντας και συντηρώντας τις υπάρχουσες. Ο αθλητισμός αποτελεί για την Περιφερειακή Αρχή έναν από τους κεντρικότερους πυλώνες του σχεδίου δράσης της και βασικό στοιχείο της κοινωνικής πολιτικής της.

2 σχόλια στο άρθρο “Αποπερατώνεται το Κέντρο Αντισφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.