Δάσος των Ξωτικών: Πετυχημένη η πρώτη μέρα, πέρα από κάθε προσδοκία! Αδιαχώρητο από τους επισκέπτες – Καταπληκτική η συναυλία των VEGAS



aytrrstyrstyrty

Η χριστουγεννιάτικη παραμυθένια πολιτεία, άνοιξε της πύλες της και πλημμύρισε με χριστουγεννιάτικο πνεύμα την πόλη της Κοζάνης. Η πρώτη μέρα ξεπέρασε κάθε προσδοκία διοργανωτών και επισκεπτών γέμισε κόσμο με αποκορύφωμα την συναυλία του νεανικού συγκροτήματος VEGAS σκορπώντας με αισιοδοξία τον κόσμο και όσους παρευρέθηκαν πως αυτά τα Χριστούγεννα πράγματι θα είναι διαφορετικά.

Το «Δάσος των Ξωτικών», η χριστουγεννιάτικη πολιτεία της Κοζάνης, που στήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα, άνοιξε τις πύλες του και μέσα σ’ ένα γιορτινό κλίμα, υποδέχεται, παρέα με ξωτικά, μάγους, νεράιδες και τον αγαπημένο όλων Αϊ Βασίλη, τους πρώτους επισκέπτες. Με παιχνίδια, Λούνα Παρκ, παγοδρόμια και διάφορες εκδηλώσεις, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να τον επισκεφτούν και να γίνουν πρωταγωνιστές στο δικό τους χριστουγεννιάτικο παραμύθι.

Ο μαγικός αυτός χώρος, που φιλοδοξεί να προσελκύσει επισκέπτες όχι μόνο από τη Κοζάνη, αλλά απ’ όλη τη την Βόρεια Ελλάδα, την Θεσσαλία την Ήπειρο ακόμη και από τα Βαλκάνια, θα προσφέρει στιγμές παιχνιδιού και χαράς έως τις 6 Ιανουαρίου.

Στο «δάσος των ξωτικών», για όλα τα Χριστούγεννα, οι επισκέπτες, μπορούν να χαρούν παιχνίδια, Λούνα-Παρκ, χριστουγεννιάτικες γεύσεις και μπαζάρ, ροφήματα και λιχουδιές, σιντριβάνι σοκολάτας, αλλά και συναυλίες με πολύ μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής (VEGAS – NIGMA – KINGS).

Επίσης, θα βρουν το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Βόρειας Ελλάδας, εμβαδού 450  τ.μ. , όπου θα θαυμάσουν μικρούς και μεγάλους, ice skaters. Τα «πηγάδι των ευχών» η διήγηση παραμυθιών τα διαδραστικά παιχνίδια θα κλέψουν τις εντυπώσεις, ενώ οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα μπορούν να βγουν φωτογραφίες με τον Αι Βασίλη.

Στο Δάσος των Ξωτικών, εκεί που υπάρχει το σπίτι του Αι Βασίλη, στήθηκε ένα μοναδικός χώρος με τρισδιάστατες φιγούρες, όπου ξωτικά ξεφυτρώνουν διασκεδάζοντας τους επισκέπτες, εκεί επίσης οι επισκέπτες θα μπορούν να βγουν φωτογραφίες με μοναδικά εκθέματα.

Γιώργος Ευρενιάδης : Στόχος το Πάρκο να γίνει θεσμός
Ο Πρόεδρος του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Ευρενιάδης, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την έναρξη των εγκαινίων ανέφερε πως: “στόχος του Εκθεσιακού Κέντρου και του Επιμελητηρίου Π.Ε. Κοζάνης είναι αυτό το θεματικό πάρκο να καταστεί θεσμός και να βοηθήσει την τοπική αγορά αλλά και τους επιχειρηματίες για την προώθηση τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών”.
Ενώ κάλεσε τους επιχειρηματίες της Κοζάνης, της Πτολεμαΐδας, της γύρω περιοχής αλλά και τους θεσμούς (Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας– Δήμο Κοζάνης, Επιμελητήριο Κοζάνης, κλπ.) να προσπαθήσουν συντονισμένα όλοι μαζί να αναδείξουν την περιοχή μας σε τουριστικό προορισμό.

Για πληροφορίες και προγραμματισμό επισκέψεων τηλεφωνείστε στο 24610 45980-24610 45978-2

Ελάτε για να γιορτάσουμε μαζί, καθημερινά!
Τα Χριστούγεννα έρχονται στο Δάσος των Ξωτικών και ξεκινούν από την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου μέχρι την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2016!
Ελάτε για να γιορτάσουμε μαζί, καθημερινά!

Παρασκευή 4 μέχρι Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου : 17.00 – 22.00 / τα πρωινά για επισκέψεις σχολείων
Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Δεκεμβρίου : 10.00 – 22.00
Σάββατο 20 μέχρι Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015 : 10.00 – 22.00
Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς : 10.00 – 20.00

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.