Διαμαρτυρία – καταγγελία των κατοίκων της Βλάστης: 100 διαρρήξεις σπιτιών μέσα σε 3 χρόνια!



vlasti1

Έχουν ήδη συμπληρωθεί 3 χρόνια (!) από όταν συνέβη η πρώτη παραβίαση σπιτιού με επακολουθήσασα κλοπή στη Βλάστη. Έκτοτε και μέχρι σήμερα έχουν παραβιαστεί με σκοπό την κλοπή περίπου 100 σπίτια (!!!).

Δυστυχώς όμως παρά τις καταγγελίες των πολιτών στην αστυνομία καμία πρόοδος μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Οι Βλατσιώτες ανάστατοι και τρομοκρατημένοι, αισθάνονται εκτεθειμένοι και αβοήθητοι μπροστά στον κίνδυνο τόσο της λεηλασίας της περιουσίας τους αλλά και της προσβολής της σωματικής τους ακεραιότητας  και της ζωής τους , αφού οι δράστες ξεδιάντροπα, ανενόχλητοι τόσα χρόνια, μπαίνουν στα σπίτια και όταν οι ιδιοκτήτες είναι μέσα και κοιμούνται με κίνδυνο από στιγμή σε στιγμή να συμβεί το μοιραίο και να θρηνήσουμε θύματα.

Στην κοινωνία μας επικρατεί ο τρόμος και ο θυμός.

Εάν αυτή η προσβλητική προς κάθε πολίτη της Βλάστης αναρχία, λόγω της αδυναμίας της πολιτείας να εξασφαλίσει την ασφάλεια και την τάξη έναντι των κακοποιών στοιχείων, συνεχιστεί, τότε θα εγγραφεί με μελανά γράμματα της ελληνικής πολιτείας η ερήμωση ενός τόπου με μεγάλη ιστορία!

Παρακαλούμε θερμά, να  αναλάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να βοηθηθούν και ενισχυθούν στο έργο τους οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές ώστε να περιφρουρηθεί επιτυχώς, η τάξη και η ασφάλεια της Βλάστης, να εντοπιστούν και συλληφθούν οι δράστες που λυμαίνονται ανενόχλητοι τις περιουσίες μας.

Με Αγωνία

Οι υπογράφοντες για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βλατσιωτών Πτολεμαΐδας

Πρόεδρος                Γ.Γραμματέας
Γαλάνος Κωνσταντίνος        Μανίκας Περικλής

2 σχόλια στο άρθρο “Διαμαρτυρία – καταγγελία των κατοίκων της Βλάστης: 100 διαρρήξεις σπιτιών μέσα σε 3 χρόνια!

  1. ΝΑΣΑΣΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ! ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ.
    ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ!!!

  2. Ειδοποίηση: Βλάστη: 100 διαρρήξεις σπιτιών μέσα σε 3 χρόνια! | Φούιτ.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.