Την Παρασκευή στις 18:00 τα εγκαίνια του «Δάσους των Ξωτικών» και στις 21:00 η συναυλία των Vegas! Δείτε αναλυτικά



12309753_1678935759040908_5373667273809758334_o

Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε από την Διοίκηση του Εκθεσιακού Κέντρου στην Κοζάνη το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου σχετικά με την έναρξη του «Δάσους των Ξωτικών».

Τα εγκαίνια, λοιπόν, του Χριστουγεννιάτικου χωριού στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στις 18:00 με την μεγάλη συναυλία των Vegas, η οποία θα ξεκινήσεις στις 21:00.

Ο πρόεδρος του Εκθεσιακού κ. Γιώργος Ευρενιάδης δήλωσε:

“Ολοκληρώθηκαν όλες οι εργασίες του Δάσους των Ξωτικών που έπρεπε να γίνουν. Η απήχηση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη. Έχουν ήδη προγραμματιστεί επισκέψεις 40 σχολείων. Μεγάλη έμφαση δώσαμε στους υψηλούς κανόνες ασφαλείας και υγιεινής για τον κόσμο. Στο πάρκο θα βρίσκεται πάντα ένας γιατρός, ενας νοσηλευτής και ένα ακόμη άτομο με εξειδίκευση στα άτομα με κινητικές δυσκολίες. Με αυξημένη παρουσία Security και την αμέριστη βοήθεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης που θα περιπολεί γύρω από το Εκθεσιακό. Οι εκθέτες στον χώρο θα είναι 35, από Κοζάνη και Θεσσαλονίκη. Επίσης θα υπάρχει παρουσίαση τοπικών προιόντων.”

Ο κ. Στέλιος Χλιαράς αναφέρθηκε στις δράσεις που θα λάβουν χώρα για τους μικρούς φίλους τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, με έντονο το στοιχείο του κοινωνικού χαρακτήρα.

Κλείνοντας, ο κ. Ευρενιάδης διέψευσε κατηγορηματικά ορισμένα δημοσιεύματα σχετικά με τον προϋπολογισμό του όλου εγχειρήματος, λέγοντας πως δεν ξεπερνά τις 100.000 ευρώ.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Την Παρασκευή στις 18:00 τα εγκαίνια του «Δάσους των Ξωτικών» και στις 21:00 η συναυλία των Vegas! Δείτε αναλυτικά

  1. Δεν χρειαζονται λεφτα για όλα τα πράγματα στη ζωή, αυτό πρέπει να καταλάβουν κάποιοι.
    Η αυτοχρηματοδότηση είναι πολύ σοβαρό θέμα. Δεν έχεις ανάγκη κανέναν δήμο και καμιά περιφέρεια. προαπαιτουμενο βεβαια είναι να καθαρίσεις από χρέη και κακοδιαχειριση του παρελθόντος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.