Συναντήσεις του Δημάρχου Βοΐου με τον Βουλευτή Κοζάνης Θ. Μουμουλίδη και τον Σύλλογο Πολυτέκνων Κοζάνης



4quu6qw6u576ui5

Εθιμοτυπική επίσκεψη Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη στον Δήμαρχο Βοΐου Δημήτριο Λαμπρόπουλο

Εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη δέχτηκε σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως σε θέματα του Δήμου, με τον Δήμαρχο Βοΐου να ζητά τη στήριξη του Βουλευτή στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή μας.

Επίσκεψη  Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Κοζάνης στον Δήμαρχο Βοΐου

Τον Δήμαρχο Βοΐου Δημήτριο Λαμπρόπουλο  επισκέφθηκαν σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 ο Πρόεδρος Κυριάκος Ιωαννίδης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολυτέκνων  Ν. Κοζάνης.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Λάζαρος Γκερεχτές, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι  πολύτεκνες οικογένειες του Δήμου Βοΐου, καθώς και το θέμα της μείωσης των δημοτικών τελών

Ο Δήμαρχος Βοΐου επεσήμανε ότι η Δημοτική Αρχή  θα είναι κοντά σε κάθε δραστηριότητα και πρωτοβουλία του συλλόγου και δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής στην επιβεβλημένη ανάγκη  επίλυσης των προβλημάτων τους.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου ευχαρίστησαν  τον Δήμαρχο Βοΐου Δημήτριο Λαμπρόπουλο για το ενδιαφέρον του και του ευχήθηκαν καλή δύναμη στο έργο του.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.