Με δύο μετάλλια η Εορδαϊκή Δύναμη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWONDO



aartyutyuetyutyiuu

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWONDO παίδων –κορασίδων 2015 (γεννηθέντες 2001-2003) και το «ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ» που διεξήχθη στην Χαλκίδα το Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 . Στα πρωταθλήματα συμμετείχαν περισσότεροι από 450 αθλητές από περίπου 130 σωματεία.

Ο σύλλογος μας συμμετείχε με 5 αθλητές οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους  από το προκριματικό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος.

Η Εορδαικής Δύναμης  επέστρεψε με 2 μετάλλια και δύο πέμπτες θέσεις.

Συγκεκριμένα:

Παναγιώτης Χριστίδης 2η Θέση Αργυρό μετάλλιο στα – 49 κιλά στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  . Μετά από τέσσερα  παιχνίδια ηττήθηκε στον τελικό  ο οποίος κρίθηκε στις λεπτομέρειες .

Χριστίνα Σάκκου 3η Θέση Χάλκινο μετάλλιο στα -41 κιλά στο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.

Τις πέμπτες θέσεις κατέλαβαν οι μικρές αθλήτριες Ευρενιάδου Αναστασία -47 κιλά και Τσαλκιτζίδου Ειρήνη -37 κιλά. Ήταν οι μικρότερες αθλήτριες του συλλόγου μας οι οποίες συμμετείχαν για πρώτη φορά σε ένα πρωτάθλημα Πανελληνίου Συμμετοχής.

Ο Σύλλογος συγχαίρει τον προπονητή Χριστίδη Χρήστο και τους αθλητές για τα μετάλλια και τις διακρίσεις που έφεραν, καθώς και την Πολυχρονία Πιριτσαους η οποία προκρίθηκε αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει  θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα .

Η επιτυχία είναι το ταξίδι, όχι ο προορισμός!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.