Ξεκίνησε η 3η Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής και Αστικής Αποκατάστασης στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του KOZANILIFE.GR



111dtgjydtjykugy

Ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου 28 Νοεμβρίου στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης η 3η Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής και Αστικής Αποκατάστασης  BRAU3  (“Biennale del Restauro Architettonico & Urbano”). Αρκετός ήταν ο κόσμος που παραβρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης.

Η Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής και Αστικής Αποκατάστασης είναι ένα διεθνές φόρουμ που οργανώνεται από την Μ.Κ.Ο. (CICOP) με έδρα τη Φλωρεντία, πρόεδρος της οποίας είναι η καθηγήτρια στην Αρχιτεκτονική σχολή της Φλωρεντίας Nina Avramidou.

Η έκθεση θα λειτουργεί από το Σάββατο 28 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης, τις καθημερινές 8:30~14:00 και 17:30~20:00 και το Σαββατοκύριακο 8:30 με 14:00, με ελεύθερη είσοδο.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης τις καθημερινές (πρωϊνές ώρες), θα πραγματοποιούνται στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης από μέλη-μηχανικούς του ΤΕΕ/Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας εκπαιδευτικές παρουσιάσεις σε σχολεία με θέμα την αρχιτεκτονική κληρονομιά στη Δ. Μακεδονία και τους τρόπους διατήρησής της.

Κατά την διάρκεια της BRAU3 θα πραγματοποιηθούν στοχευμένες εκδηλώσεις και σε άλλες πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας σε συνδιοργάνωση με τους αρμόδιους φορείς, το πρόγραμμα των οποίων θα κοινοποιηθεί με νεότερες ανακοινώσεις. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της ΔΕΗ την οποία και ευχαριστούμε.

Δείτε φωτογραφίες και πλάνα του KOZANILIFE.GR από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της Έκθεσης στην Κοζάνη:

7ghyjkxgyjkgt

6dtgjydtjykugy

5tyjkdygukuyy

4sfyjtjytduyjkgyh

3tyjtgyjmkdyukyu

2dguhjkhfjkhfjyuh

1adtjuiyfuyilfyu

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.