Ευχαριστήριο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης για βοήθεια στους πρόσφυγες



erithros_staurosΟ Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έχει αναλάβει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση του προβλήματος των προσφυγικών ροών που παρατηρείται στη χώρα μας τους τελευταίους μήνες. Σε όλα τα σημεία υποδοχής προσφύγων πανελληνίως ο Ερυθρός Σταυρός προσφέρει τις υπηρεσίες του στους δοκιμαζόμενους πρόσφυγες. Στα πλαίσια αυτής της ευαισθητοποίησης, την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015 οι εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος του ΕΕΣ Κοζάνης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Μικρασιατών Κοζάνης βρέθηκαν στο μεθοριακό σταθμό της Ειδομένης και προσέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στα χιλιάδες άτομα που βρίσκονταν εκεί.

Με τη φροντίδα των Εθελοντριών, μοιράστηκαν ξηροί καρποί από το Περιφερειακό Τμήμα Κοζάνης και 3.000 πίτες κιχί προσφορά της εταιρείας ΑΛΦΑ Κουκουτάρης ΑΕ που μας εμπιστεύτηκε τη διάθεση τους. Η μεταφορά των προϊόντων έγινε με αυτοκίνητο του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κουκουτάρη Αθανάσιο για τη δωρεάν διάθεση προϊόντων της επιχείρησής του και το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και ιδιαίτερα την πρόεδρο κ Μελίνα Ηλικίδου. Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στη δράση μας, που βοήθησε έστω και σε κάποιο βαθμό τους ανθρώπους αυτούς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.