Παρίσι – Μπατακλάν: Φρίκη από νέα βίντεο! Πανικός και πτώματα στο δρόμο – Η στιγμή που ξεκινούν οι πυροβολισμοί στο Μπατακλάν



fyuhkyfuhkiy

Ανατριχίλα προκαλεί το νέο βίντεο που βλέπει το “φως” της δημοσιότητας και απεικονίζει τις δραματικές στιγμές μετά το μακελειό στο Μπατακλάν. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ.

Είναι ένα νέο βίντεο από τη σφαγή στο θέατρο Μπατακλάν. Ένα βίντεο που απεικονίζει την ωμή πραγματικότητα που έζησαν όσοι δυστυχώς βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα άρρωστα μυαλά των τζιχαντιστών, το βράδυ της Παρασκευής και 13 στο Παρίσι.

Οι εικόνες είναι πραγματικά σοκαριστικές. Άνθρωποι τρέχουν πανικόβλητοι, πτώματα βρίσκονται διασκορπισμένα στο δρόμο, οι σειρήνες των περιπολικών “ουρλιάζουν” και η είσοδος του Μπατακλάν μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο.

ΠΡΟΣΟΧΗ, οι εικόνες είναι ιδιαίτερα σκληρές:

Το βίντεο του μακελειού – Η στιγμή που ξεκινούν οι πυροβολισμοί στο Μπατακλάν

Πηγή: newsit.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Παρίσι – Μπατακλάν: Φρίκη από νέα βίντεο! Πανικός και πτώματα στο δρόμο – Η στιγμή που ξεκινούν οι πυροβολισμοί στο Μπατακλάν

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.