Προβολή ταινιών από την Κινηματογραφική Ομάδα Πτολεμαΐδας



hsyrsrhtdjydetyuΤο 6ο  Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου “Γέφυρες” προβάλει στο πρώην οικοτροφείο Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Ομάδα Πτολεμαΐδας την ταινία μεγάλου μήκους από το διαγωνιστικό τμήμα Χρυσός Πήγασος “ο Χειμώνας” και τις ταινίες μικρού μήκους “Ευχαριστώ για την αποδοχή” και “Το Κλάμα”.

Το Σάββατο 24/10/2015 και ώρα 8:30μμ η Κινηματογραφική ομάδα Πτολεμαΐδας θα προβάλεις τρεις ταινίες που συσχετίζονται με την περιοχή μας.

Οι προβολές θα γίνουν στο κτίριο του κυλικείου της παλιάς σχολής της Δημοτικής αστυνομίας (Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους για την παραχώρηση του χώρου).

Οι δυο πρώτες ταινίες είναι μικρού μήκους πρόκειται για την ταινία “Το κλάμα” στην οποία η πρωταγωνίστρια Μαρία Γιαννακιτσίδου έχει καταγωγή από την Πτολεμαΐδα.

Στην συνέχεια θα προβληθεί για πρώτη φορά στην δυτική Μακεδονία η βραβευμένη ταινία του Νίκου Κούρου “Ευχαριστώ για την αποδοχή” με την παρουσία του σκηνοθέτη αλλά και πολλών συντελεστών που ζουν στην Πτολεμαΐδα, Κοζάνη και στην ευρύτερη περιοχή μας. Τέλος θα προβληθεί η μεγάλου μήκους ταινία “Ο χειμώνας” με διακρίσεις και συμμετοχές σε πολλά κινηματογραφικά φεστιβάλ. Η ταινία έχει γυριστεί κατά μεγάλο μέρος της στην Σιάτιστα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.