Ο νέος Designer -με καταγωγή από τη Σιάτιστα- στα Ιωάννινα που λατρεύουν οι επώνυμοι!



Ο Παναγιώτης Σαριγιάννης μας παρουσιάζει τα πιο hot χειροποίητα κοσμήματα SP του καλοκαιριού!

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στις 25 Μαϊου του 1994. Κατάγεται από τη Σιάτιστα Κοζάνης και έκανε κυριολεκτικά τα πρώτα βήματά του μέσα σε fashion shows για γούνες. Προέρχεται από οικογένεια που παραδοσιακά ασχολείται με την γούνινη μόδα (fur fashion) και ο πατέρας του, τεχνικός ενδύματος γούνας, ήταν κατά κύριο λόγο αυτός που τον έκανε να αγαπήσει το σχέδιο και τη μόδα. 

Στα Ιωάννινα βρέθηκε για σπουδές στο ΤΕΙ Ηπείρου, τμήμα Νοσηλευτικής, ενώ παράλληλα άρχισε και τις σπουδές του επάνω στην μεγάλη του αγάπη το σχέδιο και το κόσμημα. Σπουδάζει Τεχνικός τεχνολογίας ενδύματος και υποδήματος και ταυτόχρονα Τεχνικός μετάλλων – σχεδιαστής κοσμημάτων. 

Από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με τα χειροποίητα διακοσμητικά και τη διακόσμηση χώρου, ενώ τα τελευταία 6 χρόνια τον έχει κερδίσει η μόδα και πιο συγκεκριμένα, το χειροποίητο κόσμημα, κερδίζοντας από την πρώτη κιόλας στιγμή τις εντυπώσεις.

Δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που έχουν επιλέξει κοσμήματά του για τις εμφανίσεις τους όπως ανάμεσα στους οποίους είναι:  Ναταλία Γερμανού, Βάσω Κολλιδά, Στέλλα Καλλή, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Έλενα Τσαγκρινού από τους Otherview, Γιώργος Σαμπάνης, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Μανίκας, η ομάδα της Τατιάνας Στεφανίδου, αλλά και πάρα πολλοί άλλοι!

Φυσικά κοσμήματα του Παναγιώτη Σαριγιάννη έχουν επιλέξει και δημοσιογράφοι και τραγουδιστές της πόλης μας μεταξύ των οποίων η Έλενα Αντωνίου, στην εκπομπή της Sports Arena, o τραγουδιστής Κώστας Γρεμούτης, η Εύη Παντούλα, κ.α.

Λίγο πριν φύγουμε λοιπόν για τις διακοπές μας ο Παναγιώτης μας προτείνει τα 5 πιο στυλάτα κοσμήματα που θα φορέσουμε αυτή την περίοδο και θα κλεψουμε τις εντυπώσεις!!

1) Βραχιόλια με άγκυρες σε navy style και έντονα χρώματα!

2) Body chain by SP, το πιο sexy κόσμημα για τις παραλίες το καλοκαίρι!

3) Βραχιόλια ποδιού, με αλυσίδα χρυσή και κρύσταλλα με φούντες!

4) Σκουλαρίκια glamour style  με φούντες!

5) Υπέροχα και μοναδικά κολιέ by SP,  σε έντονα χρώματα και με φούντες!

Περισσότερα για τις δημιουργίες του Παναγιώτη Σαριγιάννη εδώ

 

ioanninaout.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.