50 ευρώ λιγότερα στους Φανούς από το Δήμο Κοζάνης – Χωρίς παιδικά χορευτικά οι εκδηλώσεις στην εξέδρα



Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, από 1300 ευρώ θα λάβουν τη φετινή Αποκριά οι Φανοί της Κοζάνης, έναντι 1350 ευρώ την περυσινή χρονιά.

Αυτή ήταν η απόφαση της διοίκησης του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού, την οποία και μετέφερε η πρόεδρός του Φανή Φτάκα-Τσικριτζή στους εκπροσώπους των Φανών, με τους οποίους συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Και, όπως μάθαμε, οι τελευταίοι δεν εξέφρασαν και μεγάλες αντιρρήσεις στην εν λόγω μείωση, καθώς φαίνεται πως κατανόησαν και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση του Οργανισμού…

Χωρίς παιδικά χορευτικά οι εκδηλώσεις στην εξέδρα της Αποκριάς!

Είναι μια από τις αποφάσεις του ΟΑΠΝ για τη φετινή Αποκριά της Κοζάνης: Στην εξέδρα, η οποία θα στηθεί στον κεντρικό πεζόδρομο, απέναντι από τα «Goody’s» από φέτος δε θα εμφανίζονται παιδικά χορευτικά συγκροτήματα των Φανών και των πάσης φύσεων Συλλόγων της πόλης και των γύρω χωριών!

Μόνο εφηβικά τμήματα και αντρικά-γυναικεία! Είναι μια απόφαση που αλλάζει πολύ τις εκδηλώσεις των χορευτικών και περιμένουμε να δούμε πώς θα γίνει αποδεκτή από τους ανθρώπους των Συλλόγων της ευρύτερης περιοχής…

ΠΑΝ. από τον Πρωινό Λόγο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.