Στην Αγία Παρασκευή η 19η Αιμοδοσία της «Γέφυρας Ζωής»



Την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 και  ΩΡΑ 9:30-14:00 στο Κοινοτικό κατάστημα του Δ.Δ Αγίας Παρασκευής,  γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη διοργανώνοντας την 19η Αιμοδοσία του ΣΕΑ Κοζάνης με τον Πολιτιστικό Σύλλογο και το Τοπικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής , σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Μαμάτσειου Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης.  

Κάνε Αυτό που θα Ήθελες να κάνουν οι  Άλλοι για Σένα !
Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι πρόληψη.
Μην περιμένεις να σου το ζητήσουν.
Δώσε Αίμα τώρα που μπορείς !

Καλούμε, όλους τους κατοίκους και τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου, να έρθουν στην  εθελοντική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ και να δώσουν Ζωή με το Αίμα τους.
 
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Αιμοδοσία αποτελεί ένα δώρο Ζωής για κάποιον ο οποίος έχει απόλυτη ανάγκη από μετάγγιση Αίματος.

Απαραίτητες προϋποθέσεις κατά την προσέλευση  στην αιμοδοσία του υποψήφιου Εθελοντή αιμοδότη για προσφορά αίματος είναι:
1.Να  αισθάνεστε καλά
2.Να είστε ξεκούραστοι
3.Να έχετε κοιμηθεί καλά την προηγούμενη.
* Να υπενθυμίσουμε ότι:
* Τρώμε οπωσδήποτε πρωινό.
* Δεν πίνουμε αλκοόλ την προηγούμενη ημέρα.
* ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ μας Ταυτότητα ή θυμόμαστε τον Αριθμό Ταυτότητας.
* (Ανακοινώσεις, πρόγραμμα των επόμενων Αιμοδοσιών – Ενημέρωση για δωρεά Αιμοπεταλίων, Μυελού των Οστών, Ιστών και Οργάνων αλλά και Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (Βλαστοκυττάρων), στα γραφεία του συλλόγου μας  Παύλου Χαρίση 23, Φαξ-τηλ:.2461040575 κινητό: 6977337561 και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, www.seakozanis.gr)

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ  ΖΩΗ
Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                      Τσαουσίδου Κάκη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.