Πρώτες βοήθειες από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-Παράρτημα Κοζάνης στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη



Ξεκίνησε ο πρώτος κύκλος μαθημάτων «πρώτων βοηθειών», από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-Παράρτημα Κοζάνης, στο χώρο του media lab, της Κοβεντάρειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Ο κάθε κύκλος θα έχει συνολική διάρκεια 8 ώρες (4 δίωρα) και ανάλογα  με την προσέλευση του κοινού θα υπάρξει συνέχεια. Το σεμινάριο είναι καθαρά βιωματικό, ενώ οι υπεύθυνοι του παραρτήματος της πόλης μας σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα αναφερθούν σε βασικά σημεία πρώτων βοηθειών: καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, πλάγια θέση ή θέση ανάνηψης, πνιγμονή, επιληψία, κατάγματα κ.α.

Στόχος των μαθημλάτων είναι η παροχή βοήθειας σε συνανθρώπους μας για την αντιμετώπιση κινδύνων για τη ζωή τους, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, σε όλα τα φυσικά ή μη πεδία.      

Τα μαθήματα είναι ανοιχτά για το κοινό (απαιτείται προεγγραφή, τηλ. 2461350432, 2461022245) και γίνονται κάθε Τρίτη 7:00-9:00 μ.μ. Ο πρώτος κύκλος των μαθημάτων ολοκληρώνεται στις 11 Φεβρουαρίου 2014. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.