Η Ελληνίδα σοπράνο που διεκδικεί μια θέση στην Eurovision μέσω της… Ελβετίας!



H Anna Capone Pappas τρέλανε την Ευρώπη με την φωνή της και στην Ελλάδα βρίσκεται στα… αζήτητα.

Κανείς προφήτης στον τόπο του, λέει μια λαϊκή παροιμία…η οποία φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση μιας 25χρονης σοπράνο Ελληνίδας.

Ο λόγος για την Anna Capone Pappas μία εκ των φιναλιστ των Ελβετών προκειμένου να διαλέξουν το τραγούδι που θα  εκπροσωπήσει την χώρα τους στην Eurovision. To τραγούδι που ερμηνεύει η  Άννα  βρίσκεται στην πρώτη προκριματική φάση, όπου χρειάζονται τις ψήφους σας μέχρι την Παρασκευή 18/11 γι’ αυτό μην κάθεστε ούτε στιγμή και ενεργοποιείστε και τους φίλους σας.

Το τραγούδι

Πιο συγκεκριμένα το τραγούδι ‘’ A Glimpse of Heaven’’ με Έλληνες συντελεστές πάει Eurovision στον ανοιχτό διαγωνισμό που έχει για το 2014 η Ελβετία.

Με αφορμή τον διαγωνισμό η Anna Capone Papas μαζί με τους: Ηλία Γκογκάκη , Σπύρο Ροδίτη , Βλάχο Παναγιώτη ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό να δημιουργήσουν μια νέα και διαφορετική πρόταση . Μέσω αυτής τους της κίνησης οι 4 Έλληνες μουσικοί διεκδικούν μια θέση στην Ευρώπη με ένα τραγούδι το οποίο εμπεριέχει μια μίξη από διάφορα είδη μουσικής μιας και ο καθένας τους προέρχεται από διαφορετικούς χώρους.

Η Anna Capone Papas με κλασσικές σπουδές , ο Σπύρος Ροδίτης με γνώσεις πιάνου και κιθάρας , ο Ηλίας Γκογκάκης μουσικός παραγωγός και κιθαρίστας με αντίστοιχες σπουδές και ο Παναγιώτης Βλάχος επαγγελματίας drummer και καθηγητής από την Rock & Metal μουσική σκηνή παρόλο που λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό για λογαριασμό της Ελβετίας νιώθουν πως εκπροσωπούν την Ελλάδα και πως κάθε τους μικρή η μεγάλη νίκη είναι μια νίκη για την χώρα

Από Δευτέρα 4/11/2013 έως 18/11/2013 όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες έχουν δικαίωμα να υποστηρίξουν το τραγούδι ψηφίζοντας στον παρακάτω σύνδεσμο http://www.eurovisionplattform.sf.tv/videos#A

ΥΓ: Υποσχόμαστε δυναμική συνέντευξη…

Από το pinakio.blogspot.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.