Ραγίζει καρδιές ο χωρισμός του αρχηγού με την Ιωάννα Λίλη



Από την Ζοζεφίνα Γολιμά

Όχι! Δεν μπορούμε να αντέξουμε τόσους χωρισμούς των αγαπημένων μας celebrities- με όρους Κωλοπετινίτσας. Μετά το τραύμα που μας προκάλεσε ο χωρισμός της Βίκυς Καγιά με τον Νίκο Κριθαριώτη, έρχεται να μας αποτελειώσει ο σχεδόν βίαιος χωρισμός της Ιωάννας Λίλη με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Η έγκυρη Espressso ρίχνει φως στο νέο εθνικό δράμα τη στιγμή που οι τροικανοί δείχνουν πιο σκληροτράχηλου από ποτέ. Μάλιστά σύμφωνα με το ρεπορτάζ κουτσομπόληδες γείτονες του ζευγαριού κάνουν λόγο για συχνούς και μάλλον βίαους καυγάδες. Και δεν έχουν περάσει παρά μόνο 7 χρόνια που ο θρυλικός αρχηγός της Εθνικής παραδόθηκε στα δεσμά της Ιωάννας. Έκτοτε οι φίλες της υποστηρίζουν ότι η Λίλη χάθηκε από τις παρέες αλλά κάτι τέτοιο ήτο μάλλον φυσικό για τον Θοδωρή ο οποίος θέλησε να ανοίξει σπίτι και να κάνει την Ιωάννα αρχόντισσα. Τι συνέβη και το ευτυχισμένο ζευγάρι οδηγήθηκε σε ένα άδοξο τέλος;

Βέβαια ας λάβουμε υπόψη μας τον θεσμικό παράγοντα Χάρη Σιανίδη αλλά και την κουμπάρα Τζένη Τζιβεριώτη πρόσωπα που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο εθνικό love story. Ιδού πως περιέγραφε η Ιωάννα τον ξαφνικό έρωτα.

Η Playmate 2001, αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος αλλά και ότι η πρόταση γάμου ήρθε μετά από δέκα μέρες -τηλεφωνικής- γνωριμίας.”Η αρχή της γνωριμίας μας μοιάζει με σίκουελ ταινίας. Είναι αρκετά διασκεδαστική, δυνατή και με πολλές συγκυρίες που τύχαιναν για να γνωριστούμε.
Αλλά είτε έλειπα εγώ είτε εκείνος. Καθοριστικό λόγο έχουν δύο άνθρωποι…. Ο Χάρης Σιανίδης και ο Κίμων Κοκορόγιαννης που συνετέλεσαν στο να έχουμε την πρώτη εβδομάδα τηλεφωνικά ραντεβού. Συνομιλούσαμε για ώρες χωρίς να έχουμε βρεθεί από κοντά και όταν γύρισε από το Καζακστάν όπου έπαιζε με την εθνική έγινε και η πρόταση γάμου παρουσία της φίλης και κουμπάρας μου, Τζένης Τζιβεριώτη. Και όλα αυτά μέσα σε δέκα μέρες”, αποκάλυψε.”Ναι, ζηλεύουμε ο ένας τον άλλον”.

Η ίδια αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως σύζυγος στο πλευρό ενός διάσημου ποδοσφαιριστή.”Η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεσαν ποτέ τα εύκολα. Ερωτεύτηκα και αγάπησα τον άνδρα μου γιατί τον θαύμαζα και εξακολουθώ να τον θαυμάζω βαθιά. Οπότε δεν ξέρω αν όλο αυτό που ζω μαζί του μπορεί να αποδοθεί καλύτερα με τη λέξη δυσκολία ή με τη λέξη θαυμασμό. Σίγουρα άνθρωποι του δικού του βεληνεκούς έχουν ιδιαιτερότητες αλλά και πολλά χαρίσματα που σε εκπλήσσουν καθημερινά ευχάριστα”, εξήγησε.Όσο για το αν υπάρχει ζήλια ανάμεσά τους, το πρώην μοντέλο απάντησε: “Η ζήλια είναι ένα υγιές συναίσθημα όσο βέβαια είναι σε επιθυμητά επίπεδα και δεν καταντά πάθος και αρρώστια. Λένε πως όποιος αγαπά παιδεύει και ενίοτε ζηλεύει. Ναι, ζηλεύουμε ο ένας τον άλλον αλλά δεν αφήνουμε τη ζήλια να καταστρέψει την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον”.”Συνομιλούσαμε για ώρες χωρίς να έχουμε βρεθεί από κοντά και όταν γύρισε από το Καζακστάν όπου έπαιζε με την εθνική έγινε και η πρόταση γάμου”
Η Ιωάννα μίλησε και για την καθοριστική στιγμή στο γάμο της, όταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και μετέπειτα ανέλαβε την προεδρεία της ομάδας του ΠΑΟΚ.”

Ένας από τους καθοριστικούς σταθμούς στο γάμο μας ήταν ο άνδρας μου αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Δεν είναι εύκολο για έναν άνθρωπο που έμαθε να ζει όλο το 24ωρο στα γήπεδα να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Πιστεύω πως η παρουσία των παιδιών και η δική μου τον βοήθησαν στην ομαλή μετάβαση”, ανέφερε. “Όλα έχουν μια ημερομηνία λήξης”Το πρώην μοντέλο, παραδέχτηκε ότι της έχει λείψει η δουλειά της, τόνισε όμως ότι όλα έχουν ημερομηνία λήξης.”Θα ήμουν ανειλικρινής αν έλεγα ότι δε μου έλειψε η δουλειά μου καθώς με τόσο κόπο και τρέξιμο έχτιζα μια καριέρα σε ένα δύσκολο χώρο.

Όλα όμως έχουν μια ημερομηνία λήξης. Είναι καλύτερα να σε θυμάται ο κόσμος στο απόγειο της επιτυχίας σου παρά να αναλώνεσαι και να αναγκάζεσαι να είσαι στο χώρο απλώς για να υπάρχεις. Ο κύκλος εκείνος έκλεισε αλλά τώρα εφόσον τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει αρκετά μπορώ να πειραματιστώ σε καινούργια πράγματα και να καταθέσω την εμπειρία που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια”, είπε.Τέλος, για τη σημερινή showbiz η ίδια δε δίστασε να τη χαρακτηρίσει ανύπαρκτη.”Νομίζω πως είναι ανύπαρκτη. Αυτό που υπάρχει είναι μια μανία των περισσοτέρων να μιλάνε για την προσωπική τους ζωή και να twittαρουν τις προσωπικές τους στιγμές με τους ερωτικούς τους συντρόφους. Καλό είναι να υπάρχουν όλοι μέσα από την ιδιότητά τους, να καταθέτουν τη δουλειά τους, να την κάνουν με μεράκι και να κρίνονται από τον κόσμο για αυτό και μόνο για αυτό. Ας μην ξεχνάμε τις χρυσές εποχές που μεσουρανούσαν οι εκπομπές της Ρούλας Κορομηλά με πρωτοποριακά concept για την εποχή. Τότε είχες τη δυνατότητα να γνωρίσεις ανθρώπους που πρωτοεμφανίστηκαν στις εκπομπές της και ο καθένας τους έγραψε τη δική του ιστορία στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Επειδή όμως δε θέλω να είμαι άδικη και απόλυτη και σήμερα υπάρχουν εξαιρέσεις ταλαντούχων ανθρώπων”, κατέληξε.”Καλύτερα να σε θυμάται ο κόσμος στο απόγειο της επιτυχίας σου παρά να αναλώνεσαι και να αναγκάζεσαι να είσαι στο χώρο απλώς για να υπάρχεις”.

kourdistoportocali.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.