Ψήφισμα Παν-δυτικομακεδονικού συλλαλητηρίου



Σήμερα, είμαστε περισσότεροι από κάθε άλλη φορά, γιατί στο παρελθόν-είναι αλήθεια- μεγάλο μέρος της κοινωνίας είχε πιαστεί στα δίχτυα μιας πλαστής ευημερίας, αναθέτοντας τη ζωή του σε επαγγελματίες διαχειριστές της εξουσίας, εκπαιδευμένο στην παραίτηση και την  ιδιώτευση.

Τώρα  είμαστε έτοιμοι να πάρουμε εμείς τη ζωή μας στα χέρια μας και να διαμορφώσουμε το μέλλον των παιδιών μας.  Αυτό το συλλαλητήριο θέλουμε να είναι η αφετηρία για το συντονισμό της κοινής μας δράσης και της επικοινωνίας μεταξύ όλων μας, σωματείων και ατόμων που επιθυμούν να είναι ενεργοί πολίτες.

Τώρα είμαστε έτοιμοι να ανατρέψουμε όσα διαλύουν τις ζωές μας και το μέλλον μας.

Ενωμένοι και ακαθοδήγητοι από κόμματα και προσωπικά συμφέροντα μας φοβούνται. Ενωμένοι δεν τους φοβόμαστε. Αυτό το συλλαλητήριο δεν είναι μια απλή έκρηξη οργής αλλά η αφετηρία της κοινής μας δράσης.

Σας καλούμε λοιπόν όλους στο Κοβεντάρειο την ερχόμενη  Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη στις 6  το απόγευμα ώστε να συνεχίσουμε   αυτό που ξεκινάμε σήμερα. Αυτοοργανωμένα, με οριζόντιες αντι-ιεραρχικές διαδικασίες, αλληλέγγυα, με συναινετικές αποφάσεις.

Αγωνιζόμαστε για να ανατρέψουμε μια αδιέξοδη πολιτική, μια πολιτική οικονομικής υποτέλειας και συμφερόντων, που θέλει να συνθλίψει τον κοινωνικό ιστό, να αφανίσει μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες, να διαλύσει το δημόσιο, την υγεία, την παιδεία, να ξεπουλήσει τα δημόσια αγαθά,  να εξαθλιώσει την ελληνική οικογένεια με την αβάσταχτη φορολογία και την ανεργία, να πετάξει στο δρόμο χιλιάδες στερώντας τους  ακόμα και τη στέγη.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.