Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης προημιτελική φάση



Δεν τα κατάφερε τελικά η Ακαδημία και ηττήθηκε από τον Εορδαϊκό 2-4. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν 2-3 καλές φάσεις να ανοίξουν το σκορ αλλα στη μία το δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Ζιώγου Δ. και στην επαναφορά ο Ζιώγας Κ. έστειλε τη μπάλα αουτ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις είπε όχι ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων σε σουτ των Παπαρίζου,Τσίτσα. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου όμως  ο Εορδαϊκός πήρε κεφάλι στο σκορ με 2 γκολ σε 2 λεπτά. Στο 47′ ο  Συμεωνίδης , στο 48′ ο  Λιάμης, και στο 60′ ο Χαϊτίδης έκαναν το 0-3. Η Ακαδημία  ανέβασε απόδοση πίεσε και κατάφερε να μειώσει με το Ζιώγο Δ. στο 65′ με κεφαλιά και στο 75′. Οι γηπεδούχοι κρατούσαν καλά κλεισμένους τους φιλοξενούμενους στην περιοχή αλλά στάθηκαν άτυχοι σε πολλές περιπτώσεις και δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που είχαν. Δοκάρι είχε ο Ζιώγος ενώ ο Παπαρίζος απώλεσε άλλες 2 κλασικές ευκαιρίες  ώσπου σε αντεπίθεση των φιλοξενουμένων στο 93′ ο Αδαμίδης με σούτ από το κέντρο έκανε το 2-4.

Στην Εράτυρα η ομάδα της Κοζάνης δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα και κέρδισε 0-4 την τοπική ομάδα.

Την Τρίτη το Βελβεντό ηττήθηκε από  το Φούφα 0-2.

Την άλλη Τετάρτη θα γίνει το παιχνίδι της Ακαδημίας Βοΐου με την Ελίμεια. Οι αγώνες είναι νοκ άουτ.

Αναλυτικά

13/11/12

15:00

Α.Σ ΒΕΛΒΕΝΤΟ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ 0-2

14/11/12

16:00

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΑΤΥΡΑΣ- Φ.Σ ΚΟΖΆΝΗ 0-4

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ- ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 2007 2-4

21/11/12

14:30

ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΒΟΪΟΥ Η ΕΝΩΣΗ- Α.Ε ΕΛΙΜΕΙΑΣ

Να θυμίσουμε ότι η Εράτυρα για να φτάσει μέχρι εδώ απέκλεισε με τη σειρά Κοζάνη 2004 και Ακρινή ενώ η Κοζάνη  άφησε έξω Αστραπή Κλείτου και Σέρβια. Η Ακαδημία Σιάτιστας απέκλεισε στα πέναλτι Αρδασσα και Αυλές ενώ ο Εορδαϊκός άφησε εκτός Ακρίτες Κοζάνης και Ασβεστόπετρα. Το Βελβεντό έδωσε έναν αγώνα και απέκλεισε τον Ανθότοπο ενώ ο αντίπαλος Μακεδονικός Φούφα επιτέλεσε το πιό δύσκολο έργο αφού πέταξε έξω Μακεδονικό Κοζάνης και ΑΕΠ Καραγιαννίων.

από τον sierafm.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.