20χρονη Βραζιλιάνα πούλησε σε δημοπρασία την παρθενιά της για 780.000 δολάρια!



Μια 20χρονη βραζιλιάνα αποφάσισε να πουλήσει σε διαδικτυακή δημοπρασία την παρθενιά της, προκειμένου να χρηματοδοτήσει -όπως λέει- τις σπουδές της. Η παρθενιά της νεαρής κατοχυρώθηκε τελικά σε Ιάπωνα πλειοδότη, ο οποίος πλήρωσε το αντίτιμο των 780.000 δολαρίων. Η Καταρίνα Μιλιορίνι ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από τη διαδικτυακή πώληση θα χρηματοδοτήσουν τις σπουδές της στην Ιατρική και θα διατεθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που κατασκευάζουν σπίτια στη Βραζιλία.

Για να αποφύγουν τους ισχύοντες νόμους για την πορνεία, η Μιλιορίνι και ο αγοραστής, γνωστός ως Νατσού, θα επιβιβαστούν σε αεροπλάνο και θα πραγματοποιήσουν την πτήση Αυστραλία-ΗΠΑ. Ωστόσο, η 20χρονη δήλωσε ότι δεν θεωρεί πορνεία τη συναλλαγή τους. «Αν κάποιος/κάποια κάνει κάτι μόνο μια φορά στη ζωή του/της, αυτό δεν είναι το επάγγελμά του/της» δήλωσε στην εφημερίδα Folha de São Paulo. «Αν βγάλεις μια καλή φωτογραφία, δεν θεωρείσαι φωτογράφος» σχολίασε.

Τον πλειστηριασμό διοργάνωσε ο Αυστραλός παραγωγός Τζάστιν Σίσελι, ο οποίος θέλει να γυρίσει την ιστορία σε ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Ζητούνται Παρθένες».  Ο παραγωγός δηλώνει ότι στην ταινία δεν θα υπάρξουν τολμηρές σκηνές και το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους συμμετέχοντες στη δημοπρασία. Αλλά και ένας Ρώσος, ο Αλεξάντερ, έβγαλε την παρθενία του σε πλειστηριασμό στην ίδια ιστοσελίδα, όμως αυτή πουλήθηκε έναντι μόνο 3.000 δολαρίων.

lykavitos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.