Σημαντικές διακρίσεις για το 6ο Γυμνάσιο Κοζάνης!



Δύο πανελλήνιες διακρίσεις, την πρώτη θέση στον 4ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό 2011-12, με τίτλο: «Δημιουργήστε ψηφιακά, κατασκευάστε ένα website, γίνετε πρεσβευτές του τόπου σας», και την κορυφαία διάκριση, με τίτλο “Σφραγίδας Καλής Πρακτικής στην εκπαίδευση και μάθηση “, του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Επικοινωνίας του Τμήματος Επικοινωνίας & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απέσπασε το 6ου Γυμνασίου Κοζάνης.

Απέσπασε επίσης τιμητική διάκριση της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Βορείου Ελλάδος, με θέμα την Μετανάστευση και την Κοινωνική Ένταξη, όπου το τμήμα Φωτογραφίας του εκπαιδευτικού προγράμματος συμμετείχε σε σχετικό διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Πάμε …απέναντι». Ολόκληρη η προσπάθεια των μαθητών αποτυπώνεται σε 107 ιστοσελίδες που δημιουργήθηκαν από την μαθητική δράση του 6ου Γυμνασίου Κοζάνης και φιλοξενούνται στον Ιστότοπο: sendyourdream.wordpress.com .

ΕΡΑ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.