Αποκάλυψη: Χρυσαυγίτες απείλησαν τον Μητροπολίτη Σιατίστης!



Πρωτοφανής στα χρονικά απειλή εκτόξευσαν εναντίον του ιεράρχη της ελληνικής εκκλησίας.

Λίγες ημέρες μετά τις επικριτικές θέσεις που εξέφρασε για τη δράση της Χρυσής Αυγής, ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Pheme.gr, ο άγνωστος δράστης αρχικώς τηλεφώνησε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου, στη Σιάτιστα, και απείλησε τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλο με χυδαίες, ακατονόμαστες εκφράσεις.

“Πείτε του ότι θα έρθουμε εκεί και θα σας γαμ……”!

Αυτό τα λόγια άκουσε εμβρόντητος ο ιερέας του Μητροπολιτικού Ναού ο πατήρ-Στέφανος, και έντρομος έσπευσε να ενημερώσει τον πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης, αρχιμανδρίτη κ. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο για την αήθη  τηλεφωνική απειλή.

Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο αργότερα  δέχθηκε τηλεφώνημα και ο πρωτοσύγκελλος κ. Εφραίμ.

Στο άκουσμα των ύβρεων ο πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Σισανίου και Σιατίστης αντέδρασε με παροιμιώδη ψυχραιμία, ζητώντας να πληροφορηθεί το όνομα του ανθρώπου που απειλεί με ακατανόμαστες εκφράσεις τον Μητροπολίτη κ. Παύλο.

Όταν ο δράστης αρνήθηκε να πει το όνομα του, ο πρωτοσύγκελλος απάντησε λέγοντας του ότι η συζήτηση θεωρείται λήξασα, διότι “κύριε, όπως μας λέτε, είσαστε ένα ανύπαρκτο πρόσωπο”!

Η θρασύτατη τηλεφωνική απειλή έχει θορυβήσει τους ιερείς της περιοχής. Μάλιστα, σε συνομιλία τους με τον Pheme.gr διατυπώνουν φόβους ότι  ανεγκέφαλοι είναι σε θέση να προβούν σε επαίσχυντες πράξεις εναντίον του Μητροπολίτη Σιατίστης. “Ουδείς γνωρίζει τι είναι ικανοί να πράξουν. Όταν δεν φοβούνται να υβρίσουν με ακατανόμαστες εκφράσεις τους ιεράρχες της ελληνικής εκκλησίας, είναι ικανοί να πράξουν οτιδήποτε”!

Τους φόβους τους, ωστόσο, δεν φαίνεται να συμμερίζεται ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, ο οποίος φέρεται να τους είπε: “Ας κοπιάσουν στον ναό του κυρίου και ας πράξουν ό,τι αγαπούν”!

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ
pheme.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.