Έκθεση με έργα του γνωστού ζωγράφου Γιώργου Δούρβα στην Κοζάνη



Έργα του γνωστού ζωγράφου Γιώργου Δούρβα θα φιλοξενήσει ο Εκθεσιακός Χώρος του Δήμου Κοζάνης από τις 20 ως τις 31 Οκτωβρίου 2012.

Ο Γιώργος Δούρβας ασχολείται επαγγελματικά με τη ζωγραφική. Πήγε σχολείο στην Κοζάνη και το ταλέντο του για τη ζωγραφική φάνηκε από τα μαθητικά του χρόνια. Από νεαρή ηλικία άρχισε να εκθέτει τα έργα τους σε ατομικές εκθέσεις σε πολλές πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας. Κέρδισε το 1ο βραβείο στη Δυτική Μακεδονίας. Συμμετείχε επίσης σε ομαδικές εκθέσεις όπου απέσπασε το 1ο βραβείο.

Ο Γιώργος Δούρβας χαρακτηρίζεται από την ανησυχία και την περιέργεια ενώ δεν παραμένει στο ίδιο στυλ για πολύ. Αλλάζει, δοκιμάζει, απορρίπτει και συνεχίζει με καινούριες ιδέες και τεχνική μέχρι να φτάσει εκεί που πιστεύει ότι ολοκληρώνεται η τέχνη του. Συμμετείχε στην Πανελλήνια έκθεση ζωγραφικής στη Θεσσαλονίκη όπου πήρε το 1ο βραβείο και ακολούθησαν άλλες 12 εκθέσεις.

Τα έργα του έγιναν γνωστά και στο εξωτερικό: Γερμανία με 8 πίνακες, Αμερική με 5 πίνακες με πολύ ευμενή σχόλια για τη δουλειά του.

Έχει δημιουργήσει δική του σχολή ζωγραφικής.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα.

Η έκθεση θα λειτουργεί 12.00-14.00 και 18.00-21.00.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.