Φιλικό Κοζάνη – Οικονόμος Τσαριτσάνης 3-0



Απ’ το καλό στο καλύτερο η Κοζάνη
 
Παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο η Κοζάνη επικράτησε με το ευρύ 3-0 , επί του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Οι ερυθρόλευκοι πολύ καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο,  δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, πέτυχαν τρία γκολ είχαν δύο δοκάρια  κι έδειξαν πως εάν συνεχίσουν έτσι δε θα έχουν κανένα πρόβλημα στο να είναι ένα από τα φαβορί που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Το συγκρότημα του Γιάννη Παρασκευά παίζοντας δυνατά με αρμονία σε όλες τις γραμμές, είχαν την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πίεσε τους αντιπάλους του από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό  ικανοποιώντας τους φιλάθλους.
 
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 5’ ο Τραυλός θα πιάσει δυνατό σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας θα διώξει σε κόρνερ.
Ωραίος συνδυασμός Ζηνόβιου – Ταφαρλή – Τοπάλη σέντρα του τελευταίου ο Ταφαρλής θα πιάσει την κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής θα ακυρώσει το γκολ ως οφ σάιντ.
Στο 42’ μπαλιά τρύπα του Τοπάλη στον Τραυλό, ο οποίος μπαίνει στη μεγάλη περιοχή, σουτάρει και ανοίγει το σκορ 1-0.  
Στο 54’ ωραίος συνδυασμός Στεργιόπουλου – Τοπάλη, ο τελευταίος θα βγάλει τη σέντρα μέσα στην περιοχή, ο Ζηνόβιος θα πιάσει το σουτ, αλλά η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 70’ φάουλ του Καραμπατζάκη η μπάλα θα βρει στο τοίχος θα αλλάξει πορεία και θα καταλήξει στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.
Στο 75’ σέντρα Τοπάλη κεφαλιά Ταφαρλή στο οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα στο Ζηνόβιο που σουτάρει ελάχιστα  άουτ.
Στο 83’ ωραία μπαλιά του Ζηνόβιου, βγάζει τετ-α-τετ τον Ταφαρλή που δεν θα δυσκολευτεί να γράψει το τελικό 3-0.
 
Ο κόουτς των ερυθρολεύκων κ. Γιάννης Παρασκευά, φανερά ικανοποιημένος με την αγωνιστική διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του τόνισε:
«Κρατάμε χαμηλούς τόνους, υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης  και μέσα από συλλογική δουλειά θα είμαστε πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.
 
Κοζάνη (Παρασκευάς):   Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Συμεωνίδης, Ταφαρλής, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Παπαδόπουλος, Ζηνόβιος, Τοπάλης, Μυροφορίδης, Τραυλός.
Έπαιξαν και οι: Κοκκινίδης, Ντεμιράι, Δάμος, Τσελεκίδης, Ποζίδης, Μπέμπης, Τσίλης, Τσικόπουλος Γ., Τσικόπουλος Ηλ., Τρυφωνίδης. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.