1ο Διεθνές Meeting Ορθοπαιδικής στην Κοζάνη στις 28 – 29 Σεπτεμβρίου



iatrikos sillogos koz bannerΟ ΙΣΚ στα πλαίσια του επιστημονικού προγράμματος που έχει καταρτήσει για το 2012, διοργανώνει το 1ο διεθνές ορθοπαιδικό meeting με θέμα: «σύγχρονες αντιλήψεις στην αντιμετώπιση παθήσεων και κακώσεων της σπονδυλικής στήλης» που θα λάβει χώρα στην Κοζάνη στις 28-29 Σεπτεμβρίου 2012 στο Αμφιθέατρο Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ΖΕΠ.

Ομιλητές του συνεδρίου, καταξιωμένοι επιστήμονες, έλληνες και ξένοι θα αναλύσουν τις τρέχουσες εξελίξεις της επιστήμης στη συγκεκριμένη θεματική ενότητα, τιμώντας το σύλλογο μας και την πόλη της Κοζάνης με την παρουσία τους.

Σε μια πολύ δύσκολη εποχή για διοργανώσεις συνεδρίων, λόγω της οικονομικής κρίσης και των πολλαπλών προβλημάτων του ιατρικού κόσμου, ο ΙΣΚ θεωρεί ότι στο τελευταίο που θα κάνει εκπτώσεις είναι στο επιστημονικό έργο και την ενημέρωση των συναδέλφων για τις τρέχουσες εξελίξεις της επιστήμης.

Οι συμμετοχή όλων των μελών του συλλόγου μας για

τους παραπάνω λόγους καθίσταται αυτονόητη.   Η αφίσα και το πρόγραμμα του συνεδρίου ακολουθεί με τη μορφή συνημμένων αρχείων.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.