Στις 26 Σεπτεμβρίου κατεβάζει ρολά και η Κοζάνη!



paseve banner8658Ότι είχε θεσμοθετηθεί προεκλογικά από την τρικομματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.-ΛΑ.Ο.Σ, υλοποιείται ταχύτατα, από την τρικομματική Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ
Και αυτό δεν είναι το τέλος!

Τα ψέματα που «σερβίρισαν» προεκλογικά στον Ελληνικό λαό μέσα σε 3 μήνες αποκαλύφθηκαν, στην ολότητά τους, όπως έγκαιρα η Π.Α.Σ.ΕΒΕ προειδοποιούσε.
Το «άλλο μίγμα», η «ακύρωση», η «σκληρή διαπραγμάτευση», οι «κόκκινες γραμμές» αποδείχτηκαν ότι είναι φούμαρα.

Τα «νέα» φορολογικά μέτρα, ο «νέος» αντιασφαλιστικός νόμος, τα «νέα» ενοποιημένα χαράτσια και οι περικοπές στην υγεία, παιδεία, πρόνοια, θα κάνουν τα «παλιά» να φαντάζουν ανώδυνα.

Η Γενική απεργία στις 26 Σεπτέμβρη 2012 πρέπει να σημάνει γενικό ξεσηκωμό και για τους μικρούς επαγγελματίες, βιοτέχνες, μικρούς εμπόρους, αυτοκινητιστές.

Καλούμε όλα τα Σωματεία, τους Συλλόγους και Ενώσεις, τις Ομοσπονδίες, τις Επιτροπές Αγώνα, όλους τους συναδέλφους, να μπουν μπροστά στην οργάνωση της απεργίας.

Τετάρτη  26 Σεπτέμβρη 2012  κανένα μικρομάγαζο ανοικτό.

Να νεκρώσουν, όλοι οι τόποι δουλειάς και βιοτεχνίες.
Οι απειλές, οι εκβιασμοί και η τρομοκρατία να τους γυρίσει μπούμερανγκ.
Τέρμα οι θυσίες για τους Τραπεζίτες και τα μονοπώλια .

Πορευόμαστε με τους συμμάχους μας, το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, τις γυναίκες, τα παιδιά μας, την ΟΓΕ και το ΜΑΣ.

Παραμερίζουμε τους συμβιβασμένους συνδικαλιστές της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ, που εξαντλούν την αγωνιστικότητα τους σε διαχειριστικές  προτάσεις, για να υπονομευόσουν  τις αγωνιστικές διαθέσεις και να διευκολύνουν την κυβέρνηση να υλοποιήσει τα εξοντωτικά μέτρα.

Καταπολεμάμε το φόβο, την απογοήτευση με τον οργανωμένο και συντονισμένο Αγώνα μας, με την μαζική συμμετοχή και τον αγωνιστικό παλμό.

Ο πόλεμος που μας κήρυξαν είναι σκληρός και αδυσώπητος.

Στις 26 Σεπτέμβρη 2012 δίνουμε τη μάχη της απεργίας, του κλεισίματος των μαγαζιών και προετοιμάζουμε τις νέες που έρχονται.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Π.Α.Σ.ΕΒΕ Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.