Δυτική Μακεδονία: Δρόμος «ζωής» ο Ε65



e65 dromosΤην ολοκλήρωση του Οδικού Άξονα Κεντρικής Ελλάδας Ε65 και τη σύνδεσή του με την Εγνατία Οδό, όπως έχει προβλεφθεί στο σχεδιασμό του έργου, ζητούν οι περιφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Δακής, Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός και Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, μετά και από σχετικές αποφάσεις των τριών περιφερειακών συμβουλίων.

Με κοινό έγγραφό τους προς τον πρωθυπουργό, τους αρχηγούς των κομμάτων της κυβέρνησης και τον υπουργό Ανάπτυξης και Υποδομών, οι τρεις περιφερειάρχες τονίζουν τη σημαντικότητα και την αναγκαιότητα της σύνδεσης του οδικού άξονα Ε65 με την Εγνατία Οδό, προκειμένου να αποτελέσει τη βασική οδική αρτηρία που θα συνδέει τις περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Ηπείρου με ασφάλεια και ταχύτητα, τόσο μεταξύ τους όσο και με τη Βόρεια και Νότια Ελλάδα, καθώς και με τον ευρύτερο χώρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η επανεκκίνηση του οδικού άξονα και η σύνδεσή του με την Εγνατία Οδό είναι αδιαπραγμάτευτη, αναφέρουν οι περιφερειάρχες, εκφράζοντας την ανησυχία τους για τις πληροφορίες που θέλουν το έργο να μένει ημιτελές ή ακόμα χειρότερα να εγκαταλείπεται πλήρως.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.