Τα Εγκαίνια της Έκθεσης Τροχαίας Κοζάνης στα Κοίλα – Βίντεο με όλη την εκδήλωση



troxaia ekthesi sta koila3245Το περίπτερο της έκθεσης Τροχαίας Κοζάνης, που λειτουργεί στα Κοίλα στα πλαίσια της εμποροβιοτεχνικής έκθεσης που θα εγκαινιαστεί την Τετάρτη 19/7/2012, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα, από το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης, παρουσία εκπροσώπων και φορέων του τόπου.Στόχος της τροχαίας είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινό στον τομέα της πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων και της ενίσχυσης της κυκλοφοριακής παιδείας, για το λόγο αυτό μάλιστα την έκθεση θα επισκέπτονται σχολεία και θα ενημερώνονται από το προσωπικό της Τροχαίας Κοζάνης.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος ενώ τοποθετήθηκαν σχετικά ο διοικητής Τροχαίας Κοζάνης Σπυρος Διόγκαρης ο οποίος και αναφέρθηκε στην προσπάθεια για μείωση των τροχαίων και τι ακριβώς δείχνουν τα στοιχεία, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής και ο Α.Δ. Κοζάνης, αλλά και ο Περιφερειάρχης κ. Δακής, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σόκουτης, η βουλευτής Ευγενία Ουζουνίδου, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Κούτσιανος.Το λόγο είχε και ο πρόεδρος του Συλλόγου ατόμων με αναπηρία ΠΕ Κοζάνης κ. Μίγγος.

Η επιμέλεια από το Live-Avles.tv

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.