Ο Δ. Κοζάνης συμμετέχει στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα χωρίς αυτοκίνητο»



kozani zografiaΟ Δήμος Κοζάνης συμμετέχει στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα χωρίς αυτοκίνητο», με διάφορες δράσεις και ταυτόχρονη παρουσία στα σχολεία του καλλικρατικού δήμου ενημερώνοντας τα παιδιά για την οδική ασφάλεια, παράλληλα όμως ενημερώνει τον κόσμο για την αξία χρήσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς αλλά και παρέχει συμβουλές αποφυγής τροχαίων ατυχημάτων.

Οι ενέργειες Του Δήμου ανακοινώθηκαν στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε χθες  το πρωί στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας, από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Παναγιώτη Αποστολίδη και την Δ/ντρια Μαρία Θεοδωρίδου. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για την περίοδο που πέρασε όπου ο δήμος και η δημοτική αστυνομία καθιέρωσε τις συναντήσεις με νηπιαγωγεία, δημοτικά, νηπιαγωγεία και γυμνάσια,  στις οποίες συμμετείχαν και ενημερώθηκαν 730 μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, την προηγούμενη σχολική χρονιά.

Στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής εβδομάδας χωρίς αυτοκίνητο» ανακοινώθηκε ότι θα

πραγματοποιηθούν δράσεις στο Δήμο Κοζάνης, σε πιο απομακρυσμένα δημοτικά διαμερίσματα, με την δημοτική αστυνομία να μοιράζει φυλλάδια σε μαθητές που περιλαμβάνουν συμβουλές για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.