Aυτά είναι! Ο ΓΑΠ στη λίστα με τους 100 κορυφαίους διανοητές – Σελίδα στο διαδίκτυο προτείνει την ενοικίαση του ως δεινό ομιλητή!



papandreou gelaei3252sertΨάχνετε έναν «δεινό ομιλητή»; Τότε δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στο γραφείο The Harry Walker Agency και να «νοικιάσετε» τον Γιώργο Παπανδρέου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του γραφείου… ο πρώην πρωθυπουργός έγινε μέλος του με προφανή στόχο να αυξήσει τα εισοδήματά του. Στο βιογραφικό του προκειμένου να δελεαστούν οι υποψήφιοι πελάτες αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Ο κ. Παπανδρέου ως πρωθυπουργός της Ελλάδας από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Νοέμβριο του 2011, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Καθώς έχει συμπεριληφθεί από το περιοδικό Foreign Policy στη λίστα με τους “100 κορυφαίους διανοητές” για το 2010 και “κάνοντας το καλύτερο κατά τη διάρκεια της χειρότερης χρονιάς της Ελλάδας”, μιλά για την παρούσα κατάσταση της Ευρωζώνης και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς, λίγοι βρίσκονται σε καλύτερη θέση από τον κ. Παπανδρέου, που μπορούν να ρίξουν μια διορατική ματιά στην οικονομική κρίση, χωρίς να ξεχνούν το πού πηγαίνουμε».

Το εκπληκτικό είναι ότι

η ιστοσελίδα μας προτρέπει να «κλείσουμε τον Γιώργο Παπανδρέου για δημόσιες ομιλίες, πολιτικές εκστρατείες ή ομιλίες κινήτρων». Για τους ενδιαφερόμενους, ωστόσο, να επισημάνουμε ότι δεν αναφέρεται το κόστος της εμφάνισης του πρώην πρωθυπουργού.

oimos-athina.blogspot.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.