Τα σπάνε στη Βιέννη οπαδοί του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν!



0apaokrapdi2Οπαδοί του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν επιτέθηκαν σε ένα… ιταλικό καφέ στη Βιέννη και τα έκαναν γυαλιά – καρφιά, ενώ τραυματίστηκε και μία γυναίκα.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Αυστρίας, περίπου 50 κουκουλοφόροι με φανέλες του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν προκάλεσαν υλικές καταστροφές σε καφετέρια της Βιέννης. Μία φωτογράφος που βρέθηκε στο χώρο, μίλησε στα Μέσα της χώρας τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν έχει δει ποτέ στη ζωή της κάτι ανάλογο.

Στην καταγγελία της αναφέρει πως στις 21.15 ώρα Αυστρίας (22.15, Ελλάδας) μία ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ, περίπου 50 ατόμων, κατέστρεψε ένα ιταλικό καφέ, ανάβοντας φωτοβολίδες, σπάζοντας τζάμια και πετώντας καρέκλες. Μέσα σ’ αυτούς υπήρχαν και οπαδοί της Παρτιζάν, ενώ από την επίθεση υπήρξαν και τραυματισμοί (αναφέρεται συγκεκριμένα για μία γυναίκα που είναι ελαφριά τραυματισμένη).

Η φωτογράφος, Νικόλ Κούτστα, που

φωτογράφησε το μέρος μετά το συμβάν, δήλωσε επίσης ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έσωσε μια άλλη γυναίκα.

Σίγουρα όλο αυτό δεν βοηθάει τον ΠΑΟΚ και την προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στο Europa League, ενώ μετά τη τιμωρία του ενδέχεται να μπει σε νέες πολύ πιο σοβαρές περιπέτειες.

gazzetta.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.