Πάνδημη η κηδεία του 14χρονου στον Κρόκο



krokos ekklisia nikolaou456Μέσα σε κλίμα οδύνης και γενικού πένθους, κηδεύτηκε στον Κρόκο το δεκατετράχρονο αγγελούδι, που έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή χτές το μεσημέρι.

Τον Ν.Σ. συνόδεψε στη τελευταία του κατοικία σύσσωμο το χωριό, με τραγικές φιγούρες τον πατέρα του ιερέα Χ.Σ. τη μητέρα του και τα τρία αδερφάκια του, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν, πως ο γιος και αδερφός τους, έφυγε τόσο ξαφνικά και πρόωρα. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Κρόκου, παρουσία πολλών ιερέων

Ο ανήλικος Ν. Σ. έπαιζε προχτές με τους φίλους του, όταν κατά τις 12.30 το μεσημέρι αισθάνθηκε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το αγόρι στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης. Ήταν όμως πολύ αργά, καθώς το παιδί ήταν κλινικά νεκρό. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν στη ζωή δεν κατάφεραν να τον ανατάξουν και το παιδάκι κατέληξε.

Στο πτώμα του άτυχου παιδιού διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή στην

ιατροδικαστική υπηρεσία του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, μακροσκοπικά δεν βρέθηκε κάποιο σημαντικό πρόβλημα καρδιάς ή κάτι άλλο, ενώ υπήρξε ένα πνευμονικό οίδημα. Όπως σημείωσε ο ιατροδικαστής Ιωάννης Φούντος, «δεν διακριβώθηκαν τα ακριβή αίτια του θανάτου και γι’ αυτό θα πρέπει να γίνουν ιστολογικές εξετάσεις».

e-ptolemeos.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.