Η Χρυσή Αυγή για την έξαρση της εγκληματικότητας στη Δυτική Μακεδονία



xrisi avgi blackfont865Δυστυχώς για μια ακόμη φορά επαληθευόμαστε σχετικά με την έξαρση της εγκληματικότητας στους νομούς της Δυτικής Μακεδονίας, λόγω της μεταφοράς εκατοντάδων συνοριοφυλάκων από τα Αστυνομικά Τμήματα της περιοχής μας προς στον Έβρο για τη φύλαξη (;) των χερσαίων συνόρων μας με την Τουρκία.

Το αστυνομικό δελτίο καθημερινά αναφέρει περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια, διαρρήξεων, κλοπών μηχανημάτων, παράνομης υλοτομίας, παράνομης εισόδου στη χώρα λαθρομεταναστών κλπ.

Στα χωριά του Γράμμου η κατάσταση είναι εντελώς εκτός ελέγχου, με δεδομένη την αδυναμία της Αστυνομίας λόγω έλλειψης προσωπικού να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών στα απομακρυσμένα χωριά της Καστοριάς. Πρόσφατα στη Χρυσή αλλοδαποί μπούκαραν σε σπίτια μέρα μεσημέρι. Είχαμε τις περιπτώσεις κλοπής και δολιοφθοράς σε υλοτομικά μηχανήματα, τα κρούσματα κλοπών σε Γιαννοχώρι, Κοτύλη, Χιονάτο, Χρυσή και άλλα πάρα πολλά. Τραγελαφικό δε, είναι επεισόδιο κοντά στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου στην Κοζάνη, όπου οικογένειες αθίγγανων έκαναν επιδρομή σε περιβόλια και μπαξέδες του παρακείμενου χωριού και έφυγαν ανενόχλητοι !!!

Προφανώς στο πλαίσιο του «Δόγματος Δένδια» για το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, τα Αστυνομικά Τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας αποψιλώθηκαν από προσωπικό, 500 αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στη Θράκη να φυλάνε λαθρομετανάστες στη Σχολή Αστυνομίας της Κομοτηνής (!!!) και

σε άλλες προχειροφτιαγμένες εγκαταστάσεις, προκειμένου να αδειάσει ελάχιστα το κέντρο της Αθήνας από εγκληματίες εισβολείς λαθρομετανάστες και να κάνει ο Υπουργός ΠΡΟΠΟ κος. Δένδιας το επικοινωνιακό κομμάτι του για λίγες μέρες…

Επιτέλους κύριοι στο Υπουργείο ΠΡΟΠΟ, δείτε στο χάρτη ότι η Δυτική Μακεδονία συνορεύει με την Αλβανία, το μπες-βγες επικίνδυνων κακοποιών, το λαθρεμπόριο όπλων και ναρκωτικών, τοtrafficking, οι κλοπές και οι λεηλασίες σε απομακρυσμένα χωριά είναι καθημερινά φαινόμενα. Επανδρώστε επαρκώς τα Αστυνομικά Τμήματα των Νομών Φλώρινας και Καστοριάς, προβείτε σε επαναδιασπορά των ναρκοπεδίων κατά προσωπικού στα σύνορα και εκπονήστε ένα σχέδιο για μεταφορά μονάδων των Ειδικών Δυνάμεων του στρατού στις παραμεθόριες περιοχές, πάγιες θέσεις εδώ και καιρό της Χρυσής Αυγής.

Γραφείο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Δυτικής Μακεδονίας

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.