30 Νέα Λουκέτα στην Πτολεμαϊδα! Αγώνα επιβίωσης δίνουν οι καταστηματάρχες



Ptolemaida apo psila342Νεκρή περίοδο με πολύ μικρή αγοραστική κίνηση, χαρακτήρισε τις θερινές εκπτώσεις ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαϊδας Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος, τονίζοντας ότι ήταν η χειρότερη εκπτωτική περίοδος, που έχουν ζήσει τα τελευταία χρόνια οι έμποροι.

Οι καταστηματάρχες της Πτολεμαϊδας δίνουν αγώνα επιβίωσης στην αγορά, καθώς παρά τα χαμηλά ποσοστά έκπτωσης, δεν κατάφεραν να προσελκύσουν το καταναλωτικό κοινό της περιοχής στρέφοντας πλέον τις ελπίδες τους στο δεκαήμερο προσφορών, που θα ακολουθήσει.

Αναφερόμενος στον κίνδυνο κλεισίματος των εμπορικών καταστημάτων, ο κ. Καλαϊτζόπουλος υπογράμμισε ότι εξακολουθεί να υφίσταται καθώς γύρω στα…

30 νέα μαγαζιά έρχονται να προστεθούν στα 140, που έχουν βάλει ήδη λουκέτο από την περσινή καταμέτρηση.

Ο Πρόεδρος των Εμπόρων της Πτολεμαϊδας εξέφρασε τους φόβους του ότι το ερχόμενο φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα, θα είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα για τον εμπορικό κόσμο, ευχόμενος να μπορέσει ν’ αντέξει…

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ
e-ptolemeos.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.