Αυτοκίνητο μέσα σε κάβα ποτών σε τροχαίο στην Πτολεμαϊδα! Δείτε το βίντεο



Ptolemaida apo psila342Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα όταν ένας δυνατός θόρυβος αναστάτωσε του ένοικους της οικοδομής επί της οδού Διοικητηρίου στη συμβολή με την οδό Δημοκρατίας στην Πτολεμαΐδα καθώς ο ήχος ήταν πολύ ισχυρός. Όλοι πετάχτηκαν στα μπαλκόνια και η απορία δεν άργησε να λυθεί. Το μπλε αυτοκίνητο (μάρκας Fiat Punto) αφού έκανε μια τρελή πορεία κατέληξε κυριολεκτικά μέσα στο κατάστημα της κάβας ποτών της οικογένειας «Καλομενίδη» μπαίνοντας στο εσωτερικό του, σπάζοντας την πρόσοψη από τζάμι από την πλευρά της οδού Διοικητηρίου.

Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου έγινε μετά από πλαγιομετωπική σύγκρουση που προηγήθηκε με ένα άλλο όχημα (γκρί χρώματος) επίσης μάρκας Fiat Punto. Τα δύο οχήματα πριν συγκρουστούν στη διασταύρωση κινιόντουσαν επί της οδού Διοικητηρίου του μπλε Fiat και επί της οδού Δημοκρατίας το γκρι Fiat. Πιθανολογείται ότι η αιτία του τροχαίου αρχικά και μετέπειτα της τρελής πορείας εντός του καταστήματος του ενός αυτοκινήτου, ωφήλεται στην παραβίαση του σήματος stop που υπάρχει για τα οχήματα που κατεβαίνουν τη Δημοκρατίας και βγαίνουν στη Διοικητηρίου.

Τα αίτια διερευνά το

τμήμα τροχαίας Πτολεμαΐδας ενώ τις υλικές ζημιές τόσο του καταστήματος όσο και των δύο αυτοκινήτων καλούνται να αναλάβουν οι ασφάλειες μετά τις απαραίτητες διευκρινήσεις για το ποιος ευθύνεται να το πολλαπλό τροχαίο ατύχημα στη συγκεκριμένη διασταύρωση στην οποία έχουν καταγραφή πολλά ακόμη και αρκετές εισόδους στα γύρω καταστήματα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο σημείο στο παρελθόν (και αυτό δείχνει ως άμεση λύση) υπήρχε ένα μεγάλο σήμα stop και από τις δύο πλευρές του δρόμου της οδού Δημοκρατίας και μάλιστα ήταν πολύ μεγαλύτερα από τα κανονικά όμως αυτά αφαιρέθηκαν κατά τις εργασίες διαμόρφωσης της οδού διοικητηρίου και δεν τοποθετήθηκαν ποτέ ξανά.

από το eordaia.org

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.