Ξεκινά το Lake Party στην Καισαρειά



kaisaria kozanis3453Ξεκινά σήμερα Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012 το «LAKE PARTY» στην Καισαρειά Κοζάνης, το οποίο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει για σήμερα Παρασκευή 24 Αυγούστου δημοτική βραδιά με τους Κώστα Σμόλικα, Ελένη Ντίνα και Νίκο Σμόλικα.
 
Αύριο Σάββατο 25 Αυγούστου θα συνεχιστεί με λαϊκή βραδιά με τον Μάκη Δημάκη και την Κυριακή 26 Αυγούστου θα ολοκληρωθεί με Karaoke Party.

Το Beach Bar θα παραμένει ανοιχτό όλο το 24ωρο, ενώ θα διεξαχθεί και τριήμερο τουρνουά Beach Volley σε χώρο που έχει διαμορφωθεί από το 2006, που διεξάγονται αγώνες.

Το «LAKE PARTY» στην Καισαρειά Κοζάνης είναι ευρύτερα γνωστό καθώς πραγματοποιείται από το 1998 όπου έχει εμφανιστεί πλήθος καλλιτεχνών, σε ένα πανέμορφο τοπίο στην θέση Παναγιά, δίπλα από την λίμνη, όπως δήλωσε  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τάσος Ρουσόπουλος και κάλεσε τον κόσμο να συμμετέχει στις εκδηλώσεις.

Έρα Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.