Θύμα κλοπής έπεσε γυναίκα στο κέντρο της Κοζάνης βγάζοντας τα χρήματά της από ATM!



astinomia peripoliko mprostaΗμέρα καταβολής συντάξεων είναι η σημερινή και έτσι οι συνταξιούχοι βρέθηκαν στις τράπεζες για να πάρουν τη σύνταξή τους. Έτσι το αδιαχώρητο επικράτησε στα υποκαταστήματα των τραπεζών. Πάνω στην αναμπουμπούλα θύμα κλοπής έπεσε γυναίκα στο κέντρο της Κοζάνης βγάζοντας τα χρήματά της από ATM του κέντρου.

Η γυναίκα βρέθηκε στον ειδικό θάλαμο της τράπεζας που είναι εγκατεστημένα τα μηχανήματα με μια άλλη γυναίκα που εξυπηρετούνταν σε διαφορετικό ATΜ. Μόλις η άτυχη γυναίκα βγήκε από το θάλαμο και έψαξε την τσάντα της διαπίστωσε πως τα 1400 ευρώ που είχε εισπράξει πριν λίγα λεπτά είχαν κάνει φτερά. Ακολούθησε αναστάτωση στην Τράπεζα καθώς το θύμα ζητούσε από την ασφάλεια του υποκαταστήματος να επιλυφθούν του θέματος.

Στο σημείο βρέθηκε άμεσα η αστυνομία η οποία πλέον θα αναλάβει την υπόθεση. Πιθανώς στην έρευνα της αστυνομίας να βοηθήσει και το μαγνητοσκοπημένο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της τράπεζας.

από το westtvnews.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.