Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός του Μακεδονικού Κοζάνης



makedonikos kozanis logo875Γέμισε από…ζωή χθες το στρατιωτικό γήπεδο όπου έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός των τμημάτων υποδομής αλλά και των δύο αγωνιστικών ομάδων, του Μακεδονικού και της Κοζάνης 2004. Τον αγιασμό τον τέλεσε ο πατήρ Βαγγέλης και ευχήθηκε σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς, πολλές νίκες και πολλά γκολ.

Σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του Μακεδονικού ήταν παρούσα με όλα τα τμήματα της , τους προπονητές αλλά και πλήθος κόσμου που , παρακολούθησε τον αγιασμό και στη συνέχεια την προπόνηση των δύο αγωνιστικών ομάδων ,του Μακεδονικού και της Κοζάνης 2004.

Άρχισαν οι εγγραφές

H επιτυχία που καταγράφει τα τελευταία χρόνια η Ακαδημία του Μακεδονικού, αποτυπώνεται στο ενδιαφέρον όλο και περισσότερων παιδιών να εγγραφούν, αλλά και των γονιών τους, οι οποίοι αισθάνονται πως τα παιδιά τους είναι στα χέρια έμπειρων γυμναστών – προπονητών, με βαθιά γνώση του αντικειμένου “…εντός και εκτός των γραμμών του γηπέδου”.

Οι νέες εγγραφές παιδιών θα γίνονται κάθε Τρίτη ,Πέμπτη απόγευμα 16.οο έως 19.οο στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στον Άργιλο και στο Στρατιωτικό γήπεδο. Πληροφορίες στα τηλ 2461031484, και 6948806794.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.