Νέα φιλική νίκη για τον Μακεδονικό – Άλλαξε η ώρα του super cup



makedonikos kozanis65437Η ομάδα του Μακεδονικού Κοζάνης συνεχίζοντας την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν επικράτησε σε φιλικό την δυνατή και μαχητική ομάδα του ΠΑΟΚ Κοίλων με 2-0.Ο Μακεδονικός στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ήταν καλύτερος απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε οργανωμένα και έδειξε πολύ καλά στοιχεία . Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν ο Σακαλής και ο Ματούλας ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα.
φωτο του φιλικού

Μακεδονικός Κοζάνης (Παπακώστας): Βαρυτιμίδης, Γκουλιαβέρας, Πάτσιος, Πηγαδάς, Μαντζώλας, Κατσίκας, Νικολάου, Αργυρόπουλος, Ευαγγελόπουλος, Σακαλής, Ζαχαρίας.
Έπαιξαν και οι: Ζαχαριάδης, Αποστολίδης, Ζιαζιάς, Λαμπίρης, Κουμπούρας, Μαλούτας, Ματούλας, Αντωνόπουλος Κ., Αντωνόπουλος Γ., Τζούτζας, Κωτούλας.

ΠΑΟΚ Κοίλων: Μιτικάνης, Ματσαρίδης, Γρηγοριάδης Σ., Μπόνιος, Τοπάλης, Πολυχρονιάδης, Λαζαρόπουλος, Αθανασιάδης, Γρηγοριάδης Π., Γεωργιάδης, Παρασκευόπουλος.
Έπαιξαν και οι: Παλημάρκος, Νατσιόπουλος, Σταυρίδης, Κακάλης, Πασχαλίδης, Αγραφιώτης, Στεφανίδης, Καζαντζίδης Μ., Ζιώγας.

Επόμενο φιλικό για

τον Μακεδονικό είναι την Τετάρτη στην Πτολεμαΐδα με αντίπαλο τον Εορδαϊκό.

Στη συνέχεια θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι το Σάββατο στις 6 μ.μ (η ώρα έναρξης αρχικά ήταν στις 5 μ.μ αλλά άλλαξε ) στην Ποντοκώμη με αντίπαλο την ομάδα του Περδίκκα για το πρώτο super cup που διοργανώνει η ΕΠΣΚ ανάμεσα στον πρωταθλητή και τον κυπελλούχο.

Γεύμα στο Ελλήνων γεύσεις για τους παίκτες του Μακεδονικού
Ο φίλος της ομάδας Νίκος Αντωνιάδης ο οποίος διαθέτει ρεστοράν στην Κοζάνη το “Ελλήνων γεύσεις” (Πλατεία Γιολδάση 2 στην Κοζάνη), θα παραθέσει γεύμα στους ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού μετά το super cup το Σάββατο το βράδυ, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.