ΕΒΕ Κοζάνης: Επιχειρηματική Αποστολή στη Σμύρνη της Τουρκίας



epimelhthrio kozanis645Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τα μέλη του ότι, η ΔΕΘ ΑΕ σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο Σμύρνης θα διοργανώσει από 31 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου 2012 Επιχειρηματική Αποστολή στη Σμύρνη της Τουρκίας με ‘be to be’ συναντήσεις, μεταξύ Ελληνικών και Τουρκικών επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη εμπορικών και άλλων επιχειρηματικών σχέσεων, και επίσκεψη στην 81η έκθεση «IZMIR INTERNATIONAL FAIR», που διοργανώνεται τις ημέρες εκείνες.

Επειδή τα χρονικά περιθώρια είναι περιορισμένα και όλες επιχειρήσεις θα συναντηθούν με αντίστοιχες του κλάδου τους, το Επιμελητήριο καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του που επιθυμούν να διερευνήσουν συνεργασίες στην τουρκική αγορά να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ώστε να ενημερωθούν οι Τούρκοι εταίροι, για να κινητοποιήσουν τους αντίστοιχους κλάδους.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Δ.Ε.Θ. Α.Ε., και το κόστος της συμμετοχής κατ΄ άτομο, ορίστηκε στα 1.200,00€ ευρώ περιλαμβάνοντας αεροπορικά εισιτήρια από Θεσσαλονίκη/ Αθήνα προς Χίο, και μετάβαση με πλοίο και αυτοκίνητο στην Σμύρνη με επιστροφή, διαμονή και διατροφή στην Σμύρνη και πλήρη συμμετοχή στην συνάντηση και στις ελληνοτουρκικές επαφές, βάσει προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υπηρεσία του Επιμελητηρίου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλέφωνο 24610 41693.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.