Διακοπή υδροδότησης σε Σιδερά Λιβερά – Ως την Κυριακή το πρόβλημα υδροδότησης στην Πτολεμαϊδα

nero neraki vrisi potiri865t8ivbΒλάβη στο αντλιοστάσιο που τροφοδοτεί τους οικισμούς Σιδερών και Λιβερών σημειώθηκε με αποτέλεσμα τη διακοπή υδροδότησης. Σύμφωνα με τη ΔΕΥΑΚ το πρόβλημα θα συνεχιστεί ως και τα μεσάνυχτα οπότε και θα πραγματοποιούνται εργασίες. Στη συνέχεια η υδροδότηση θα επανέλθει.

Από την Δ.Ε.Υ.Α.Π. ανακοινώνεται ότι θα συνεχιστεί έως την Κυριακή 12 Αυγούστου 2012 η μειωμένη παροχή νερού καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έγιναν δυστυχώς η επιχείρηση δεν μπόρεσε να δώσει λύση στο πρόβλημα της μειωμένης παροχής νερού.

Το ζητούμενο να υπάρχει νερό καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας είναι σημαντικό επίτευγμα σε τέτοια περίοδο και αυτό το καταφέραμε.

Παρακαλούνται όλοι οι καταναλωτές να περιορίσουν την αλόγιστη χρήση νερού κατά τις ανωτέρω ημέρες και κυρίως τις απογευματινές ώρες, για να μπορέσει η Επιχείρηση να ανταποκριθεί στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών της.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και σίγουρα αν η προσπάθεια μας, βρει υποστηρικτές όλους εσάς δεν θα υπάρξει σημαντικό πρόβλημα.

westtvnews.gr

 

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.