Βόιο: Απογύμνωση του Βοίου, ετοιμάζονται κινητοποιήσεις



dimos voiou banner9786t9Το πιθανό κλείσιμο της ΔΟΥ Νεάπολης αλλά και του Ειρηνοδικείου ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της λαϊκής συνέλευσης πρόσφατα στην Νεάπολη η Δήμαρχος Βοίου Παναγιώτα Ορφανίδου. Όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΑ Κοζάνης ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νεάπολης κ. Κολιός αντιπροσωπεία του Δήμου με επικεφαλής την Δήμαρχο θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες με αρμόδιους στην Αθήνα, ώστε να εξευρεθούν λύσεις.

Ο κ. Κολιός υπογράμμισε επίσης ότι με την κατάργηση δημόσιων φορέων απογυμνώνεται εντελώς η περιοχή η οποία μετατρέπεται σε κρανίου τόπος, ενώ ακόμη και το Ειρηνοδικείο για το οποίο υπάρχουν σενάρια κατάργησης δεν έχει μεταστεγαστεί στο νέο κτίριο το οποίο έχει ανεγερθεί και εγκαινιαστεί γιαυτό το λόγο. Ο κ. Κολιός επανέλαβε ότι το Βόιο χρειάζεται αναπτυξιακή ώθηση με την δημιουργία π.χ Μονάδας Ζωοτροφών, με τον ίδιο να ζητά χρηματοδότηση 10.000 ευρώ για την εκπόνηση τοπικού business plan της περιοχής.

ΕΡΑ Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.